Görele Belediye Başkanı Melikoğlu'na Şampiyonluk Kupası - Son Dakika
Yerel

Görele Belediye Başkanı Melikoğlu'na Şampiyonluk Kupası

Görele Belediye Başkanı Melikoğlu\'na Şampiyonluk Kupası

Giresun'un Görele ilçesinde Süper Amatör Küme'de mücadele eden ve ligi namağlup bitirerek şampiyon olan Görelespor Kulübü'nün Başkanı Serhat Durukan Görele Belediye Başkanı Ertuğrul Melikoğlu'nu makamında ziyaret etti.

26.04.2013 10:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Giresun'un Görele ilçesinde Süper Amatör Küme'de mücadele eden ve ligi namağlup bitirerek şampiyon olan Görele spor Kulübü'nün Başkanı Serhat Durukan Görele Belediye Başkanı Ertuğrul Melikoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Görelespor Başkanı Durukan ve yönetim kurulu şampiyonluk kupasını, Görelespor 'un şampiyonluğunda büyük emeği geçen Başkan Melikoğlu'na takdim etti. Başkan Melikoğlu, yaptığı açıklamada, Görelespor'un Bal Ligi'ne çıktığı takdirde ligdeki başarısının burada da devam etmesini umut ettiklerini söyledi. Görelespor'un tarihte almış olduğu başarılara her zaman bir yenisini eklediğini belirten Melikoğlu, "Bir yörenin kalkınmasındaki en büyük etken üniversiteler ve spor kulüpleridir. Bizlerde bu düşünceyle hareket edip, Görelespor'a her alanda katkı sağlamaya çalışıyoruz. Görelespor mücadele ettiği ligde her zamanki gibi başarısını göstermiş, namağlup olarak ligi bitirmiştir. Umut ediyoruz ki kulübümüz Bal Ligine de yükselerek başarısını burada da tescilleyecektir. Tüm bunların yanı sıra Görelespor 'un tesisleşmesi adına da çalışmalarımızda devam etmektedir. Görele sporu ve yönetim kurulunu almış oldukları başarılardan dolayı kutluyorum" dedi.

Görelespor Kulüp Başkanı Serhat Durukan ise, Görele spor'un şampiyonlukta almış olduğu başarısında desteklerini kendilerinden hiçbir zaman esirgemeyen Başkan Melikoğlu'nun büyük rolü olduğunu ifade ederek şampiyonluk kupasını kendisine takdim ettiklerini belirtti. - GİRESUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Görele Belediye Başkanı Melikoğlu'na Şampiyonluk Kupası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement