Görele Belediye Başkanı Melikoğlu'ndan Bilge'ye Tepki - Son Dakika
Yerel

Görele Belediye Başkanı Melikoğlu'ndan Bilge'ye Tepki

Görele Belediye Başkanı Melikoğlu\'ndan Bilge\'ye Tepki

Giresun'un Görele İlçe Belediye Başkanı Ertuğrul Melikoğlu, AK Parti Belediye Başkan aday adaylığını açıklayan ve kendisini eleştiren Görele AK Parti kurucu üyelerinden Mehmet Salih Bilge'ye tepki gösterdi.

31.05.2013 10:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Giresun'un Görele İlçe Belediye Başkanı Ertuğrul Melikoğlu, AK Parti Belediye Başkan aday adaylığını açıklayan ve kendisini eleştiren Görele AK Parti kurucu üyelerinden Mehmet Salih Bilge'ye tepki gösterdi.

Melikoğlu, Bilge'nin belediye başkan aday adaylığı hakkında yaptığı açıklamada, "Omurgasız bir açıklama, Görele AK Parti yönetim kurulu üyesi olan birisine yakışmayan ve kastını aşan açıklamalar olmuştur. Muhalif bir parti gibi konuşmuş. Kendisini kınıyor ve siyaset adabına davet ediyorum. Herkes aday olabilir. Bu herkesin en doğal ve en demokratik hakkıdır. Ancak AK Partimizin adaylık süreci başlamamasına rağmen 3-4 yıldır aday olmayacağım diye kulisler yapan birinin açıklamalarını ciddiye almıyorum ve samimi bulmuyorum" dedi.

Üslubun önemli olduğuna değinen ve AK Parti yönetim kurulu olan bir kişinin partisini ayaklar altına alacak bir açıklama içerisinde bulunmasının partiye ihanet olduğunu belirten Melikoğlu, "Bu açıklama onun kendi seviyesini gösterir. Yaptığı açıklama resmen siyasi adapsızlıktır. Parti teşkilatında önemli görevlerde bulunduğunu söyleyen birisinin yapmaması gereken üslupta bir açıklama olmuştur" diye konuştu.

AK Partinin belli bir sınıf ve zümrenin partisi olmadığını ve şahsına iftiralar atılırken yanında olmayanların şimdi karşısında olmalarının normal olduğunu aktaran Melikoğlu, sözlerine söyle devam etti:

"AK Parti'nin siyasi adabında hiç böyle bir açıklama duydunuz mu? AK Parti'de böyle particilik olmaz, haddini aşan bir açıklama olmuştur. İlgili şahsın yaptığı açıklamalar partimizin disiplin kurularında değerlendirilecek ve gereken yapılacaktır. İnşallah halkımızın teveccühüyle 3, dönemde de, ilçemizin gelişimini sürdürmek ve hak ettiği noktaya getirmek için başlattığımız ve uygulamaya koyduğumuz vizyon projelerimizle halkımıza hizmetlerimize devam edeceğiz. Biz halkımızın dertleriyle dertlenen, sesiz çoğunluğun sesi olmaya devam edeceğiz. Kapalı kapılar ardında ahkam keserek, gıybet ederek, servetine servet katma çabasında olan siyasetçilerden olmayacağız. AK Partinin bir neferi ve belediye başkanı olarak, AK Parti çizgimi ve terbiye sınırlarımı aşmadan bu büyük millete hizmet etmeye devam edeceğim." - GİRESUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Görele Belediye Başkanı Melikoğlu'ndan Bilge'ye Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement