Görele Güzel Sanatlar Fakültesi Atölyeleri Eğitime Hazır - Son Dakika
Yerel

Görele Güzel Sanatlar Fakültesi Atölyeleri Eğitime Hazır

Görele Güzel Sanatlar Fakültesi Atölyeleri Eğitime Hazır

Giresun Üniversitesi’ne bağlı Görele Güzel Sanatlar Fakültesi’nde öğrencilerin eğitimi için eksik olan atölyelerin kurulmasıyla ihtiyaç duyulan eğitim malzemelerinin tamamlandığı belirtildi.

20.01.2016 12:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Giresun Üniversitesi'ne bağlı Görele Güzel Sanatlar Fakültesi'nde öğrencilerin eğitimi için eksik olan atölyelerin kurulmasıyla ihtiyaç duyulan eğitim malzemelerinin tamamlandığı belirtildi.

Görele Güzel Sanatlar Fakültesi'nin tüm eksikliklerin giderildiğini belirten Dekan Prof. Dr. Osman Altıntaş," Fakültemizdeki yapısal çalışmalar hızla sürüyor atölyelerimizi tümüyle tamamladık gerekli olan sistemleri ihtiyaç duyulan eğitim malzemeleri sistemleri tümüyle bitti. Şu anda Türkiye'de dijital baskı sistemleri yönünde tek olan büyük bir kat haline dönüştürdüğümüz bir atölyemiz oldu. Litografi gravür ve diğer özgün baskı sistemlerinin tümünü gerçekleştirebilecek çok modern bası atölyelerimiz bitti, tamamlandı. Türkiye'nin hakikaten teknik elektronik alt yapı olarak en iyisi diyebileceğimiz bilgisayar laboratuvarları, çok gelişmiş baskı ve resim sistemleri dijital animasyona dayalı sistemleri de tamamladık, kurduk. Artık fakültemizde Türkiye'nin her ilinde hatta Avrupa'da yapılabilecek en gelişmiş baskılar yapılabilecek" dedi. - GİRESUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Görele Güzel Sanatlar Fakültesi Atölyeleri Eğitime Hazır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement