Göztepe Evinde Kazanmayı Hatırladı - Son Dakika
Yerel

Göztepe Evinde Kazanmayı Hatırladı

Göztepe Evinde Kazanmayı Hatırladı

PTT 1.Lig'de istediği sonuçları alamayan Göztepe, 1461 Trabzon'u 1-0 mağlup ederek, iç sahada 4 maç aradan sonra ilk galibiyetini aldı.

02.12.2012 19:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig'de istediği sonuçları alamayan Göztepe, 1461 Trabzon'u 1-0 mağlup ederek, iç sahada 4 maç aradan sonra ilk galibiyetini aldı.

Ligde 14. haftaya, 9 puanla, 17. sırada giren Göztepe, hafta içinde Ziraat Türkiye Kupası'nda Orduspor'u eledikten sonra ligde de 1461 Trabzon'u yenerek, önemli bir galibiyet elde etti.

Teknik direktör Kemal Kılıç'ın geçirdiği ameliyat sonrasında yardımcı antrenör Ümit İnal yönetiminde yoluna devam eden Göztepe, iç sahada oynadığı 7. maçta ikinci galibiyetine ulaştı.

İzmir'de en son galibiyetini 70 gün önce 4. haftadaki Çaykur Rizespor karşılaşmasında yine 1-0'lık sonuçla alan sarı-kırmızılı ekip, 1461 Trabzon galibiyetiyle puanını 12'ye çıkardı ve küme düşme hattından uzaklaşma mücadelesini sürdürdü.

-Gol yine Ali Kuçik'ten-

Hafta içinde Ziraat Türkiye Kupası 4. turunda Spor Toto Süper Lig temsilcisi Orduspor'u Ali Kuçik'in golüyle saf dışı bırakan Göztepe'de, golcü futbolcu 1461 Trabzon maçında da takımının galibiyet golüne imza attı.

Muhabir: Ali Korkmaz/ Ali Rıza Karasu/ Ömer Hakan Kibar

Yayıncı: Erdem Gültekin - İZMİR

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Göztepe Evinde Kazanmayı Hatırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement