Güler Kazmacı, Haber Medya'da - Son Dakika
Yerel

Güler Kazmacı, Haber Medya'da

Güler Kazmacı, Haber Medya\'da

Türk televizyonlarının tanınmış haber spikeri, radyocu, köşe yazarı ve gazeteci Güler Kazmacı, Haber Medya Grup Başkanlığı görevine getirildi.

18.11.2013 16:02

Türk televizyonlarının tanınmış haber spikeri, radyocu, köşe yazarı ve gazeteci Güler Kazmacı, Haber Medya Grup Başkanlığı görevine getirildi. Haber Medya Grubu'nun bağlı bulunduğu Borsan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ölmez, "AKS TV Türkiye'nin en çok izlenen bölge kanallarından birisi olacak" dedi.

Türk televizyonlarının ünlü haber spikeri, radyocu, köşe yazarı ve gazeteci Güler Kazmacı, Haber Medya Grup Başkanlığı'na getirildi. Haber Medya Grubu'nun bağlı bulunduğu Borsan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ölmez ile bir araya gelerek el sıkışan Güler Kazmacı, görevine başladı.

"ÇIĞIR AÇACAĞIZ"

Güler Kazmacı'nın Haber Medya Grup Başkanlığı'na getirilmesiyle ilgili açıklamada bulunan Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ölmez, "AKS TV'nin bünyemize katılmasıyla beraber, medya grubumuzdaki zincirin son halkasını da tamamlamış olduk. Artık Haber Medya Grubu, gazetesiyle, televizyonuyla, dergisiyle, radyosuyla, ajansıyla medyada bütün halkalarını tamamlamış önemli bir bölgesel medya gurubu durumunda. Bugün de Türkiye'nin çok yakından tanıdığı kendi alanında çok önemli başarılara imza atmış Güler Kazmacı hanımefendiyi, medya grup başkanı olarak getirdik. Çok büyük beklentilerimiz var kendisinden, çok faydalı olacağına yürekten inanıyorum. Bu gün itibariyle grubumuzda grup başkanı olarak göreve başladı. Kendisine ve grubumuza hayırlı olmasını diliyorum. Güler hanımla beraber grubumuzun çok daha hızlı bir şekilde, büyük bir bölgesel medya gücü olma projemizi tamamlayacağına inanıyorum. Yılbaşına kadar AKS TV, karasal yayında, kablolu TV'de, TV.Net'te ve D-Smart'ta olacak. Dünyanın her yerinden I-Pad ve Androit uygulamalarında seyredilebilecek. AKS TV Türkiye'nin en çok izlenen bölge kanallarından birisi olacak. Güler Kazmacı hanımefendiyle televizyonculukta yepyeni bir çığır açacağız" diye konuştu.

"ÇOK MUTLUYUM"

Haber Medya Grup Başkanı Güler Kazmacı ise çok mutlu olduğunu belirterek, "Televizyonun sadece görüntüsünde değil arkasında da görev yapmış biriyim. Gazetecilik yapmış biriyim, yani medyanın hemen her alanında görev yaptım. Doğrusu bir gün Samsun'da bütün bunları harmanlayarak sunacağım hiç aklıma gelmezdi ama çok mutluyum. Her konuda çok fazla yardımcı olmayı planlıyorum. Şu anda da zaten bir çok projeyle birlikte geldim, yolumun açık olduğunu görüyorum, çünkü çalışma arkadaşlarım ve patronumuz Sayın Adnan Ölmez, son derece vizyonu açık ve birlikte çalışmada son derece verimli olmamızı sağlayacak insanlar. Ben de elimden geleni yapacağım. Burada olmaktan çok mutluyum" şeklinde konuştu.

GÜLER KAZMACI KİMDİR?

Haber Medya Grup Başkanı Güler Kazmacı, henüz resim grafik öğrencisiyken TRT'ye girmiş, başarılı olmuş. TRT İzmir Televizyonu'nda sabah erken saatlerde sunduğu Gün Başlıyor programıyla bütün ülkenin tanıyıp sevdiği bir isim olunca, 1991 yılında ilk özel televizyon olan Star TV'ye transfer oldu. Daha sonra Kanal D, ATV, Show TV, E TV gibi birçok özel kanalda haber spikerliği yapmış ve program sunmuş. TRT'de Eurovision Şarkı Yarışması gibi özel geceleri de sunarken, Türkiye'de 1990'lı yıllarda televizyonda yapılan ilk güzellik yarışmalarını Orhan Boran'la birlikte sunmuş. O yıllarda en fazla ünlenmiş spiker denilmesinin yanı sıra konuşmasının ve saç, makyaj, giyim tarzının en çok taklit edildiği spiker olarak da bilinir. Televizyonculuğunun yanı sıra 12 yıl Posta gazetesinde köşe yazarı olarak çalışmış ve daha çok kadın erkek ilişkileri ve siyaset üzerine yazılar kaleme almış. Kazmacı'nın Döküm (Şiir), Ayrılmadan Aşk Olmaz (Şiir), Arızalı Erkekler (Mizah/ Öykü), Beyoğlu Kadınları (Öykü), Yatakta Keramet Var (Deneme), Her Yanından Tuttum Aşkın (Deneme), Aşk Akla Girer (Aforizmalar), Anarşist Bir Kadının Aşkları (Roman), Evli Erkek (Öykü), Bunu Yapan İki Kişi (Mizah/ öykü), Aykırı Aşklar (Öykü) isimli kitapları bulunmakta. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Güler Kazmacı, Haber Medya'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement