Gümüşhane'de Çevre Temizliği Başlatıldı - Son Dakika
Yerel

Gümüşhane'de Çevre Temizliği Başlatıldı

Gümüşhane Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Bayram Karakoç, "Daha yaşanılabilir ve çevre bilincini benimsemiş bir şehir yaratmak adına tüm özveriyi gösteriyoruz" dedi.

01.03.2013 14:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gümüşhane Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Bayram Karakoç, "Daha yaşanılabilir ve çevre bilincini benimsemiş bir şehir yaratmak adına tüm özveriyi gösteriyoruz" dedi.

Karakoç, yaptığı açıklamada, Gümüşhane Çalışma ve İşkur Müdürlüğü ile ortak düzenlenen Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında temizlik işlerinde çalışmak üzere belediye bünyesinde istihdam edilen işçilerle şehrin birçok noktasında çevre temizliği başlattıklarını belirtti.

Daha temiz ve daha sağlıklı bir kent yaratmak amacıyla çalışmalara ara vermeden devam edeceklerini kaydeden Karakoç, şunları söyledi:

"Çalışmalarımız kapsamında Kızılköy'den başlayarak toplamda 12 mahallede, yamaç ve dere yataklarında çevreye atılan katı atıklar dolayısıyla ekiplerimiz tarafından çevre temizliği başlattık. Çevremizin temiz tutulmasında sadece yapmış olduğumuz çalışmalar yeterli değildir. Çevreyi koruma adına daha temiz bir çevrede yaşamak için vatandaşlarımızın da gereken hassasiyeti göstermeleri gerekmektedir. Sağlıklı bir ortamda yaşamak için çevremizi her zaman temiz tutmalıyız. Biz de bu amaçla çalışmalarımızı tüm hızıyla devam ettireceğiz. Daha yaşanılabilir ve çevre bilincini benimsemiş bir şehir yaratmak adına tüm özveriyi gösteriyoruz."

Muhabir: İbrahim Özdemir

Yayıncı: Asena Akçay - GÜMÜŞHANE

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gümüşhane'de Çevre Temizliği Başlatıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement