Gümüşhane Emniyet Müdürü Yüksel'e Veda - Son Dakika
Yerel

Gümüşhane Emniyet Müdürü Yüksel'e Veda

Gümüşhane Emniyet Müdürü Yüksel\'e Veda

Gümüşhane İl Emniyet Müdürü İken, Yalova'ya atanan Hüseyin Ümit Yüksel için Gümüşhane Valisi Dr.

29.05.2013 09:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gümüşhane İl Emniyet Müdürü İken, Yalova'ya atanan Hüseyin Ümit Yüksel için Gümüşhane Valisi Dr. Yusuf Mayda tarafından veda kokteyli düzenlendi.

Valilik toplantı salonunda düzenlenen törene Gümüşhane Valisi Dr. Yusuf Mayda, Garnizon Komutanı Albay Serhat Önder, Belediye Başkanı Mustafa Canlı, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Arslantaş, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Mehmet Selim Eren, Vali Yardımcıları Armağan Önal, Cahit Karatepe, yeni Emniyet Müdürü Ahmet Can, İl Genel Meclisi Başkanı Sebahattin Çobanoğlu, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ekrem Akdoğan, kamu kurum müdürleri, CHP İl Başkanı Atilla Sait Özdamar, Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) Başkanı İsmail Akçay, sivil toplum örgütü temsilcileri katıldı.

"KAMU HİZMETLERİ BİR BAYRAK YARIŞIDIR, BU SÜREDE SÜREDE YAPILAN KAMU GÖREVİNDE HOŞ BİR SADA BIRAKMAK ÖNEMLİDİR"

Törende konuşan Gümüşhane Valisi Dr. Yusuf Mayda, kamu hizmetlerinin bir bayrak yarışı olduğunu belirterek, belirli sürede yapılan kamu görevlerinde hoş bir sada bırakmanın önemine vurgu yaptı ve Yüksel'le çalıştıkları dönemde uyumlu ve çok güzel bir ekip çalışması gerçekleştirdiklerini söyledi.

Emniyet ve asayiş hizmetlerinin her zaman için önem arz eden ve yaşam hakkından sonra en önemli hizmetlerden birisi olduğunu belirten Vali Mayda, "Kamu görevlilerimizin bu kutsal hizmetin gerçekleşmesinde yaklaşımı çok önemli. Emniyet müdürümüz o konuda güzel bir çalışma yaptı. Güler yüzü, kamu hizmetlerindeki yaklaşımı ve insan ilişkileri konusunda ki başarısı gerçekten takdire değer. Gümüşhane'ye yaptığı hizmetlerden gerçekten önem arz ediyor. Ondan dolayı da kendisine Gümüşhaneliler adına teşekkür ediyor, yolu açık olsun diyoruz. Ailesiyle birlikte mutluluk ve çalışma hayatında da başarılar diliyoruz." dedi.

"YÜKSEL, HİZMETLERİ, GÖREV ANLAYIŞI VE GÜLEN YÜZÜ İLE GÜMÜŞHANE'DE İZ BIRAKTI"

Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı da konuşmasında Yüksel'in şehirde yaptığı hizmetler, görev anlayışı, olayları yorumlama ve bakış tarzı ile Gümüşhane'de iz bırakan, Emniyet teşkilatının da gülen yüzü olan bir yöneticisi olduğunu belirterek, "İnsanların görev yaptıkları süre içerisinde toplumla kurmuş oldukları ilişki, diyalog ve neticesinde bütünleşme gerçekten kendi kurumsal yapısını da ön plana çıkarabiliyor. Burada görev yapan insanlar buradan ayrıldıktan sonra Gümüşhane'yi unutmuyorlar. Dostlukları devam ediyor. Temenni ederiz ki unutulmayan dostluklar uzun soluklu olur ve devam eder." diye konuştu.

GTSO Başkanı İsmail Akçay ise Emniyet Müdürü Yüksel'in polisin gülen yüzü olduğunu, sempatik davranışlarıyla, her arandığında ulaşılabilir olmasıyla, sorunlara çözüm odaklı yaklaşmasıyla ve meselelere tamamen pozitif bakmasıyla Gümüşhane iş dünyasının gönlünde çok güzel bir yeri olduğunu belirterek, yaptığı hizmetler için Yüksel'e teşekkür ederek yeni görevinde başarı diledi.

"GÜMÜŞHANE İNSANI KADİRŞİNAS, VATANPERVER VE ÇALIŞKANDIR"

İl Emniyet Müdürü Hüseyin Ümit Yüksel ise 2010 yılında ilk İl Emniyet Müdürlüğü görevi için geldiği Gümüşhane'nin havası ve insanını çok sevdiğini belirterek, şunları söyledi: "Burada dikkatimi çeken iki önemli husus var. Birisi Gümüşhane'nin havasının çok güzel oluşu, diğeri de insanının havasının üstünde daha güzel, kıymetli, kadirşinas, çalışkan ve vatanperver olması. Bu bizi ziyadesiyle memnun etti. Yaptığımız görev esnasında hep destek gördük ve insanlar hep bizim yanımızda olduklarını hissettirdiler. Bu bizim için büyük kazançtı. Kurumda da şanslı bir kadro ile çalıştık. Bu görevlerimiz esnasında başta Valimiz olmak üzere tüm idari ve adli teşkilat hep birlikte Emniyetimize destek oldu. Bundan sonraki görev yerimiz Yalova. Bundan sonra orada bir Gümüşhaneli olarak görev yapacağımızı ve Gümüşhane'yi unutmayacağımızı bilmenizi istiyorum. Her zaman sizlerin yanında ve hizmetinizde olduğumuzu bilmenizi istiyorum."

Törende yapılan konuşmaların ardından Emniyet Müdürü Yüksel'e Vali Dr. Yusuf Mayda tarafından plaket ve hediye, Garnizon Komutanı Albay Serhat Önder ve Belediye Başkanı Mustafa Canlı tarafından da plaket takdim edildi.

Tören kokteyl ile son buldu. - GÜMÜŞHANE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gümüşhane Emniyet Müdürü Yüksel'e Veda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement