Gümüşhane'ye 4 Yeni Ambulans - Son Dakika
Yerel

Gümüşhane'ye 4 Yeni Ambulans

Gümüşhane\'ye 4 Yeni Ambulans

Gümüşhane Acil Sağlık Hizmetlerine tahsis edilen 4 ambulans, törenle hizmete girdi.

24.02.2014 16:05

Sağlık Bakanlığınca Gümüşhane Acil Sağlık Hizmetlerine tahsis edilen dört ambulans törenle hizmete girdi.

Bağlarbaşı Mahallesi'ndeki Acil Servis Hizmetleri'nde düzenlenen törene, Vali Yusuf Mayda, Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Serhat Önder, Belediye Başkanı Mustafa Canlı, Emniyet Müdürü Ahmet Can, Sağlık Müdürü Emre Boşnak, Halk Sağlığı Müdürü Engin Pehlivan, kurum müdürleri ve sağlık personeli katıldı.

Mayda, burada yaptığı konuşmada, en temel insan hakkının yaşam hakkı olduğunu belirterek, "Yaşam hakkının sağlanmasında sağlık personelimize önemli görevler düşmektedir. Ülke olarak sağlık hizmetlerinde çok önemli bir noktaya ulaştık. Hastalarımız artık güleryüzlü personelle karşılanıyor" dedi.

Hizmete sunulan dört ambulansın yanı sıra obezler için de bir ambulansın hizmete sunulacağını ifade eden Mayda, "Umarım ambulanslara ihtiyaç duyulmaz. İhtiyaç duyulması halinde de en iyi hizmetler verilecektir" diye konuştu.

Sağlık Müdürü Boşnak ise Acil Sağlık Hizmetleri'nin çalışmaları ile ilgili açıklamada bulunarak, il genelinde 12 servisten 6 servisin bağımsız, 6 servisin ise hastanelere entegre olarak çalıştıklarını söyledi.

Vali Mayda, ambulansları inceleyerek ilgililerden bilgi aldı. - Gümüşhane

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gümüşhane'ye 4 Yeni Ambulans - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement