Günyüzü İlçesinin Bütün Belediye Başkanları Bir Arada - Son Dakika
Yerel

Günyüzü İlçesinin Bütün Belediye Başkanları Bir Arada

Günyüzü İlçesinin Bütün Belediye Başkanları Bir Arada

Eskişehir'in Günyüzü ilçesinde bugüne kadar görev yapmış bütün tüm belediye başkanları ilk kez bir araya geldi.

25.05.2013 17:30

Eskişehir'in Günyüzü ilçesinde bugüne kadar görev yapmış bütün tüm belediye başkanları ilk kez bir araya geldi.

Yelkovan İş Hanı'nda bulunan Günyüzülüler Derneği'nde bir araya gelen başkanlar, ilçeli vatandaşlarla buluştu. Burada bir basın açıklaması yapan Günyüzülüler Sosyal Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Avukat Engin Çapar, 25 Mayıs 2013 tarihinin Günyüzü ilçesi için bir ilk olduğunu ifade etti. Çapar, "Bugün çok mutluyuz. Çünkü bugün gerçek Günyüzü kültürünün fotoğrafı sergilenmektedir. Siyasi görüşleri farklı olsa da Günyüzü ilçesinde belediye başkanlığı görevini üstlenmiş tüm başkanlarımız ilk kez bir araya gelerek, Günyüzülüler Sosyal Kültür ve Dayanışma Derneği çatısı altında derneğin danışma kurulunu oluşturdular" dedi.

Başkanların bir araya gelmesinin Günyüzülülerin birlik ve dayanışma içinde ortak geleceklerini belirleme gücünü ortaya koyduğunu belirten Çapar, "Derneğimizin öncelikli amacı olan bu özlemimiz, tüm Günyüzülüleri birlik ve dayanışma içinde görme anlayışımız, oluşan bu fotoğraf sayesinde büyük bir aşama kaydetmiş olup, tüm ilçeliyi mutlu etmiştir" diye konuştu. Çapar ayrıca 1 Haziran 2013 tarihinde dernek merkezinin açılacağını da sözlerine ekledi.

Dernek toplantısına, bugüne kadar görev yapan belediye başkanları Salih Zeki Köse, Yılmaz Demiral, Hasan Eryılmaz, Kadir Kılınçal, Remzi Arayıt ve çok sayıda üye katıldı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Günyüzü İlçesinin Bütün Belediye Başkanları Bir Arada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement