Güzelbahçe'nin Karikatür Oskarları Sahiplerini Buldu - Son Dakika
Yerel

Güzelbahçe'nin Karikatür Oskarları Sahiplerini Buldu

Güzelbahçe\'nin Karikatür Oskarları Sahiplerini Buldu

Güzelbahçe Belediyesi'nin düzenlediği 2.Ulusal Karikatür Yarışması'nda ödül alan karikatürcülerin ödülleri törenle verildi.

13.09.2013 13:47

Güzelbahçe Belediyesi'nin düzenlediği 2. Ulusal Karikatür Yarışması'nda ödül alan karikatürcülerin ödülleri törenle verildi.

Güzelbahçe Belediyesi'nin Denizcilik Festivali kapsamında düzenlediği 2. Ulusal Karikatür Yarışması'na yurdun dört bir yanından toplam 94 çizer 203 eserle katıldı. Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, Dr. Rıfat Mutlu, (Karikatürcüler Derneği İzmir Temsilcisi), Mustafa Yıldız (Çağdaş Sanatçılar Platformu Sözcüsü), Sadık Pala (Karikatür Sanatçısı), Murteza Albayrak (Karikatür ) ve Çağlayan Bilgen'den (Basın danışmanı) oluşan seçici kurul, titiz bir değerlendirme sonucunda ödüle layık eserleri belirledi.

Konusu "Serbest" olan karikatür yarışmasında birincilik ödülünü Musa Gümüş, ikincilik ödülünü Oğuz Gürel, üçüncülük ödülünü ise Alperen Köseoğlu'nun eseri aldı.

Osman Güral Suroğlu, Aşkın Ayrancıoğlu, Muammer Olcay mansiyon ödülüne değer bulunurken, Ercan Baysal 'Karikatürcüler Derneği', Burak Ergin 'Çağdaş Sanatçılar Platformu', Prof. Dr. Oğuz Makal ise 'Fikirland" özel ödülü kazandı.

Karikatürcülerin para ödülleri ve plakatleri belediye bahçesinde düzenlenen kokteyl ile dağıtıldı. Törene Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, CHP İl Başkan Yardımcısı Altan İnanç, CHP Güzelbahçe İlçe Başkanı Ednan Arslan, belediye meclis üyeleri ve kalabalık davetli topluluğu katıldı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Güzelbahçe'nin Karikatür Oskarları Sahiplerini Buldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement