Şırnak'ın Silopi ilçesi yakınlarında bulunan Habur Sınır Kapısı'nda görevli gümrük personelinin yeni elbiseleri basına tanıtıldı.
Habur Gümrük Mülki İdare Amirliği önünde yeni elbiselerinin tanıtımını yapan İpekyolu Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Hasan Eken, gümrük personelin bundan böyle yeni kıyafetler ile görev yapacaklarını söyledi. Müdür Eken "Yönetmelik gereği, elbiselerde de yeni bir düzenlemeye gidilmiş, taşrada bölge müdürü, bölge müdür yardımcısı haricindeki müdür ve alt kademedeki personelimizin hepsinin elbise giyme zorunluluğu getirilmiştir. Şuandaki gördüğünüz elbiseler de kışlık elbiselerimizdir. Bu elbisenin özellikleri sahada operasyonel görevde olan arkadaşların mont tipi, hareket kabiliyetini daha hızlı yapacak şekilde düzenlenmiş ve renk uyumunda da muhafaza kesimi siyah gömlekler beyaz, gümrük kesimindeki arkadaşlar da lacivert gömleklerde aynı şekilde mavi olarak dizayn edilmiştir. Dağıtım işlemleri hızlı bir şekilde bitireceğiz. Önümüzdeki hafta içerisinde tüm personelimiz bu elbiseleri giyeceklerdir" diye konuştu.
Konuşmanın ardından İpekyolu Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Hasan Eken gümrük personelleri ile fotoğraf çektirdi. - ŞIRNAK
Son Dakika › Yerel › Habur Sınır Kapısı'ndaki Gümrük Personeline Yeni Elbise - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.