Balıkesir'in Edremit ilçesine bağlı Hacıaslanlar Köyü'nde 19 yıldır süregelen 'Hıdrellez Şenliği' geleneği devam ettirildi.
Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, Hacıaslanlar Mahallesi tarafından 19.su düzenlenen "Hıdrellez Şenlikleri"ne katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan şenlikte canlandırmalar ve çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi.
Gelenekleri devam ettirdiği için Mahalle Muhtarı Ali Tuzlu ve emeği geçen herkese teşekkür eden Başkan Saka, belediye olarak mahalle etkinliklerine katkı sunmaya devam edeceklerini ifade etti.
Mahalle Muhtarlığı tarafından organize edilen 19. Hacıaslanlar Köyü Hıdrellez Şenliğine destek veren her kese Köy Muhtarı Ali Tuzlu teşekkür etti. - BALIKESİR
Son Dakika › Yerel › Hacıaslanlar Köyü'nde Hıdrellez Şenliği Coşkusu - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?