Hakan Kulaçoğlu, Yeni Kitabı İçin İmza Günü Düzenleyecek - Son Dakika
Yerel

Hakan Kulaçoğlu, Yeni Kitabı İçin İmza Günü Düzenleyecek

Hakan Kulaçoğlu, Yeni Kitabı İçin İmza Günü Düzenleyecek

Trabzonspor’un eski başkan adaylarından Prof. Dr. Hakan Kulaçoğlu, yeni kitabı, “Hep Uzağa Pek Ağır” için Trabzon’da imza günü düzenleyecek.

27.11.2015 15:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzonspor'un eski başkan adaylarından Prof. Dr. Hakan Kulaçoğlu, yeni kitabı, "Hep Uzağa Pek Ağır" için Trabzon'da imza günü düzenleyecek.

Prof. Dr. Hakan Kulaçoğlu, bir süre önce yayınlanan "Hep Uzağa Pek Ağır" isimli öykü kitabı için 28 Kasım Cumartesi günü saat 13: 30'da Trabzon'da Zorlu Grand Otel'de düzenlenecek olan imza gününde okuyucuları ile buluşacak.

Trabzon'un taşradan büyükşehire okumaya gitmiş, orta sınıftan efendi çocukların hikayelerinin de anlatıldığı kitap olan "Hep Uzağa Pek Ağır" kitabını okuyucuları için imzalayacak olan Prof. Dr. Hakan Kulaçoğlu, yapılacak olan söyleşi ile de soruları cevaplandıracak. Serkan Türk'ün moderatörlüğünde düzenlenecek olan söyleşinin de ilgiyle takip edilmesi bekleniyor.

Hakan Kulaçoğlu söyleşisinin bir kısmını da futbola ayırıp Trabzonspor'da yaşanan son gelişmeler üzerine sorulara yanıt vermesi bekleniyor. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hakan Kulaçoğlu, Yeni Kitabı İçin İmza Günü Düzenleyecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement