Hakkari'de 'Bahara Merhaba Yürüyüşü' Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Hakkari'de 'Bahara Merhaba Yürüyüşü' Yapıldı

Hakkari\'de \'Bahara Merhaba Yürüyüşü\' Yapıldı

Hakkari Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Herkes İçin Spor İl Temsilciliği ve Dağcılık İl Temsilciliği tarafından “Bahara Merhaba Doğa Yürüyüşü” düzenlendi.

13.05.2014 17:25

Hakkari Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Herkes İçin Spor İl Temsilciliği ve Dağcılık İl Temsilciliği tarafından "Bahara Merhaba Doğa Yürüyüşü" düzenlendi.

Yürüyüşe katılanlar sabah saatlerinde valilik binası önünde toplanıp Helel Vadisi'ne hareket etti. Akademisyen, öğretmen, sporcu ve birçok doğaseverden oluşan 67 kişilik kafileye, Dağcılık İl Temsilcisi Naci Ertunç tarafından rota hakkında bilgilendirme yapıldı. Grup, ardından rehberler Naci Ertunç, Esat Kılınç, Reşit Güldal, Sabri Demir ve Emin Yıldırım rehberliğinde yürüyüşe geçti. Doğaseverler kar sularını ve kar kütlelerini aştıktan sonra il merkezine 17 kilometre mesafede bulunan 2136 rakımdaki Beyaz Şelale'ye ulaştılar. Burada fotoğraf çeken heyet, sonra şehir merkezine geri döndü.

Hakkari Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Reşit Güldal, tüm halka yönelik olan bu yürüyüşe katılımın oldukça yoğun olduğunu ve yürüyüşe vatandaşların dışında birçok kurum ve kuruluş yetkililerinin de katıldığı söyledi. Güldal, "En önemlisi doğa ile herkes için sporun bir bütündür. Bu tür etkinliklerin yapılmasıyla keşfedilmeyen doğa güzelliklerimizin de spor yaparak hem yerel halkımıza hem de tüm dünyaya tanıtmış bulunmaktayız. Bu yıl startı buradan veriyoruz ve yıl boyunca bu ve buna benzer birçok etkinliğimiz olacaktır. Şimdiden yerli ve yabancı tüm halkımızı davet ediyoruz" dedi. - HAKKARİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hakkari'de 'Bahara Merhaba Yürüyüşü' Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement