Haksen, Stk'ları Suriye Konusunda Duyarlılığa Davet Etti - Son Dakika
Yerel

Haksen, Stk'ları Suriye Konusunda Duyarlılığa Davet Etti

Haksen, Stk\'ları Suriye Konusunda Duyarlılığa Davet Etti

Haksen Adıyaman Temsilcisi Mahmut Yaman, uluslar arası sivil toplum kuruluşlarını Suriye konusunda duyarlı olmaya davet etti.

23.01.2014 16:11

Haksen Adıyaman Temsilcisi Mahmut Yaman, uluslar arası sivil toplum kuruluşlarını Suriye konusunda duyarlı olmaya davet etti.

Haksen Adıyaman Mahmut Yaman, Suriye'de yaşananların işkenceli katliamlara dönüştüğünü ve bu olanların insan olma vicdanının ötesine geçtiğini kaydetti.

Mahmut Yaman, "Kadınlar, çocuklar ve yaşlılara yapılan işkenceli kıyımlar artık uluslararası güçlerin müdahalesini gerekmektedir. Avrupa ve Amerika daha ne kadar bu vahşeti görmezden gelecektir. Türk Hükümetin duyarlılığı ve çabaları göz önündedir. Ancak bu çabaların tek başına Suriye'deki savaşı durduramayacağı da bir gerçektir. Bu bağlamda ulusal ve uluslararası STK'ların kamuoyu oluşturarak; bu güçler üzerine daha fazla baskı yapması gerekmektedir. Eğitim Haksen olarak yapabileceklerimizin çok sınırlı olduğunu biliyoruz. Bu çabalara destek olmak amacıyla bu dramı kamuoyu zihninde canlı tutmak STK'ların önemli görevleri arasındadır. Şu bilinmelidir ki Allah'ın yardımı yine insanların eliyle olacaktır" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Haksen, Stk'ları Suriye Konusunda Duyarlılığa Davet Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement