Halk Bankası'ndan Müsiad'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Halk Bankası'ndan Müsiad'a Ziyaret

Halk Bankası\'ndan Müsiad\'a Ziyaret

Halk Bankası Diyarbakır Bölge Müdürü Deniz Yıldırım, beraberindeki şube müdürleriyle birlikte, MUSİAD Diyarbakır Şubesi’ni ziyaret etti.

06.04.2017 10:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Halk Bankası Diyarbakır Bölge Müdürü Deniz Yıldırım, beraberindeki şube müdürleriyle birlikte, MUSİAD Diyarbakır Şubesi'ni ziyaret etti.

Ziyarette bölge işadamları ve esnafın bankalar ile ilgili sorunları ve bu sorunların nasıl çözülebileceğine ilişkin fikir alışverişinde bulunuldu. MÜSİAD Diyarbakır Şube Başkanı İsmail Özşanlı, bölge ve Diyarbakır'da kredi faizlerinin batı bölgeleri ile illeri nazaran 2 puan yüksek olması nedeniyle işadamları ve esnafın mağdur olduğunu belirterek, bankaların bu tutumunun yanlış olduğunu söyledi. Özşanlı, "İlimizdeki ve bölgemizdeki banka eksperlerinin gayrimenkul arsalar ve işyerlerinin değerlerinin yüzde 30-40 eksik çıkartıyorlar. Bu da kredi kullanacak işadamları, esnaf ve vatandaşın yanı sıra bankaların mağdur olmasına sebep oluyor. Bu minvalde bankalar ve vatandaş karşı karşıya geliyor. Halk Bankası önceki yıllara nazaran yenilenerek gelişti. Özelikle imalat sektörü ve imalatçılara verdiği destekler takdire şayan" dedi.

Halk Bankası Diyarbakır Bölge Müdürü Deniz Yıldırım ise, Özşanlı'nın tespitlerinin doğru olduğunu belirterek, bu ve benzeri talep ve önerileri gözden geçirdiklerini ve bir an önce hayatta geçirmeye çalıştıklarını söyledi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Halk Bankası'ndan Müsiad'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement