Ardahan Halk Eğitimden Muhteşem Gösteri - Son Dakika
Yerel

Ardahan Halk Eğitimden Muhteşem Gösteri

Ardahan Halk Eğitimden Muhteşem Gösteri

Ardahan Halk Eğitim Merkezi, Ardahan halkına muhteşem bir müzik ziyafeti sundu.

21.01.2014 07:39  Güncelleme: 08:23

Ardahan Halk Eğitim Merkezi, Ardahan halkına muhteşem bir müzik ziyafeti sundu.

Ardahan Halk Eğitim Merkezinde düzenlenen müzik dinletisine Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, Vali Yardımcıları Deniz Pişkin, Kadir Taner Eser, Jandarma Alay Komutanı Şefaattin Serten, İl Milli Eğitim Müdürü T. Fikret Eteker, daire amirleri, okul müdürleri ve kalabalık bir halk topluluğu katıldı.

Etkinlikte konuşan Halk Eğitim Müdüresi, Nesrin Yörükoğlu, Bugünkü etkinliğin amacı, Halk Eğitim Merkezinin 7'den 70'e herkesimden insanı bir çatı altında buluşturup kaynaştırmak ve birlik içinde hareket edebilme gayesiyle çalışmaktadır dedi. Yörükoğlu, "Kurum olarak ilimizin sosyal, kültürel ve ekonomik anlamda gelişebilmesi için bir ölçüde olsa katkı sunma gayretindeyiz. Gelişmenin ancak iyi eğitim almış, donanımlı bireylerle gerçekleşeceğinin bilincindeyiz. Bu amaçla meslek edindirme, kişisel gelişim, serbest zamanlarımızı verimli geçirme ve örgün eğitime destek kurslarımızla ilimize hizmet etmenin gayretindeyiz. "

Konuşmaların ardından, Ardahan Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından düzenlenen Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği dinletisi dinleyicilere unutulmaz bir gece yaşattı.

Gece stand-up gösterisi ile son buldu. - ARDAHAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ardahan Halk Eğitimden Muhteşem Gösteri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement