Halk Eğitim Merkezleri Yıl Sonu Sergisi Göz Kamaştırdı - Son Dakika
Yerel

Halk Eğitim Merkezleri Yıl Sonu Sergisi Göz Kamaştırdı

Halk Eğitim Merkezleri Yıl Sonu Sergisi Göz Kamaştırdı

Halk Eğitim Merkezleri yılsonu sergisi göz kamaştırdı.

16.06.2012 15:52

Halk Eğitim Merkezleri yılsonu sergisi göz kamaştırdı. Yıl boyunca il merkezi ve ilçelerde açılan kurslarda üretilen ürünler, Halk Eğitim Merkezinde sergilendi.

Serginin açılışına katılan Vali Musa Çolak, halk eğitim merkezlerinin çalışmalarıyla yaygın eğitim çağı dışına çıkmış vatandaşları eğitmek ve özellikle mesleki kurslarla bayanları üretken hale getirmek olduğunu söyledi. Vali Musa Çolak, "Yıl boyunca açılan kurslarda; okuma-yazma tiyatro, halk dansları gibi kültürel kursların yanı sıra, kilimcilik biçki dikiş, Ahşap boyama, Takı ve benzeri kurslarla vatandaşlarımızı ve özellikle bayanlarımızı üretken hale getirmek için çaba harcıyoruz. Burada sergilenen güzel eserler aynı zamanda bize insanımıza imkan verildiği takdirde, ne kadar yetenekli olduğunda gösteriyor. İlimizde de bu alanda çok başarılı çalışmalar yürütülüyor" dedi.

Vali Çolak, daha sonra serginin kurdelesini kursiyer bayanlara kestirdi. Sergide; biçki dikiş, hediyelik eşya, giysi, kilim ve benzeri ürünler sergilendi.

Sergiye Vali Musa Çolak, eşi Gülsüm Çolak, İl emniyet Müdürü Recep Güven'in eşi Nurdan Güven, Vali Yardımcıları Erkan Kalender, Gürbüz Saltaş, İl Milli Eğitim Müdürü Dr.Davut Okçu ve kursiyerlerle, bazı vatandaşlar katıldı. - SİİRT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Halk Eğitim Merkezleri Yıl Sonu Sergisi Göz Kamaştırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement