Halk Oyunları Oscarları Dağıtıldı - Son Dakika
Yerel

Halk Oyunları Oscarları Dağıtıldı

Halk Oyunları Oscarları Dağıtıldı

Halk Oyunları Federasyonu tarafından, kültürümüze hizmet eden kuruluşlara plaket verildi.

15.04.2013 14:28

Halk Oyunları Federasyonu tarafından, kültürümüze hizmet eden kuruluşlara plaket verildi. Erzurum GHSİM'de ödül alan kuruluşlar arasında yer aldı.

Erzurum'un ev sahipliğini yaptığı Halk Oyunları Barlar Grup Birinciliği Yarışmalarının yankıları sürüyor. Türkiye Halk Oyunları Federasyonu, kültürümüze hizmet eden kuruluşlar için plaket töreni düzenledi. Önceki gün Kazım Karabekir Spor Salonu'nda yapılan Plaket töreninde Türkiye Halk Oyunları Federasyonu (THOF) tarafından ödül veren kuruluşlar arasında Erzurum GHSİM'de yer aldı. Halk Oyunları Federasyonu Genel Sekreteri Adnan Öztürk, Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün plaketini GHSİM Müdürü Vekili Şinasi Polat'a verdi. Polat, "Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak bütün spor dallarına olduğu gibi, halk oyunlarına da büyük bir ilgi gösteriyoruz ve destek veriyoruz. Gençlik Merkezleri Müdürlüklerimiz de zaten halk oyunlarına gereken ilgiyi gösterip, faaliyetler yapıyor" dedi.

Halk Oyunları Federasyonu tarafından Yakutiye Kaymakamı Ahmet Katırcı, Büyükşehir Belediyesi, Büyükşehir Belediyesi Kültür Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, Palandöken Halk Eğitim Merkezi, Hizmet-İş Sendikası, VIP Pal Turizimin Sahibi Fahrettin Aydın ve Musa Çakır'a da Halk Oyunlarına verdiği destekten dolayı ödüllendirildi. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Halk Oyunları Oscarları Dağıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement