Hani Kaymakamı İğde'den Öğrencilere Yardım - Son Dakika
Yerel

Hani Kaymakamı İğde'den Öğrencilere Yardım

Hani Kaymakamı İğde\'den Öğrencilere Yardım

Diyarbakır'ın Hani İlçe Kaymakamı Tahir İğde, Atatürk Ortaokulu'ndaki 5. Sınıf öğrencilerine çanta ve kırtasiye malzemesi dağıtımına katıldı.

22.10.2015 11:09

Hani Kaymakamı Tahir İğde, İlçe Emniyet Amiri Ufuktan Yıldız, Milli Eğitim Müdürü Mahsun Burucu ile birlikte Atatürk Ortaokulu'nda bulunan 5. Sınıf öğrencilerine çanta ve kırtasiye malzemesi dağıtımına katıldı.

Hani Kaymakamı Tahir İğde, öğrencilere kırtasiyelik malzeme hususunda destek veren İlçe Emniyet Amiri Ufuktan Yıldız'a teşekkür etti. Kaymakam İğde öğrencilerle sohbet edip beraberindekilerle birlikte çocuklara hediyelerini verdi, çantalarını takmaları konusunda öğrencilere yardımcı oldu.

Çocuklara dağıtılan hediyelerden dolayı okul müdürü Yusuf Zilan Kaymakam İğde ve gelen misafirlere teşekkür ederek memnuniyetlerini dile getirdi. Kaymakam İğde: "Öğrencilerimizin eğitimi için devletimiz elinden geldiğince maddi manevi her türlü desteği sağlamaktadır. Yavrularımızı en iyi şekilde yetiştirip, topluma yararlı bireyler olması öncelikli amacımız. Bu konuda bizden yardımlarını esirgemeyen İlçe Emniyet Amirliği'ne de teşekkürü bir borç biliriz. Hep beraber yavrularımızın eğitimine gereken desteği sağlayacağız." dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Hani Kaymakamı İğde'den Öğrencilere Yardım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement