Harvardlı Minikler Atatürk Evi'nde - Son Dakika
Yerel

Harvardlı Minikler Atatürk Evi'nde

Harvardlı Minikler Atatürk Evi\'nde

Batıkent Harvard Kids Kreş ve Anaokulu öğrencileri, Atatürk Orman Çiftliği bünyesindeki Atatürk Evi’ni ziyaret etti.

03.11.2016 11:05

Batıkent Harvard Kids Kreş ve Anaokulu öğrencileri, Atatürk Orman Çiftliği bünyesindeki Atatürk Evi'ni ziyaret etti.

3, 4 ve 5 yaş grubundan oluşan minik ziyaretçiler, Ata'larına olan minnet borcu, sevgi ve saygının ifadesi olarak Atatürk Evi'ne geldiler. Ziyarette Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Selanik'teki evinin aynı plan ve mimaride yapılmış olan binaya gelen Batıkent Harvard Kids Anaokulu öğrencileri, Ata'larının hangi koşullarda yaşamını sürdürdüğünü öğrendiler. Tek tek odaları gezen ve eşyaları inceleyen öğrenciler, ziyarette hem bilgilendi, hem de keyif aldılar.

Batıkent Harvard Kids Kreş ve Anaokulu Kurucu Müdürü Şenay Adalı, amaçlarının çocuklara Atatürk sevgisini kazandırmak ve o dönemde nasıl yaşandığı, günümüz ile arasındaki farklılığı gözönüne sermek olduğunu belirtti. Bugünlere gelişimizin Atatürk'ün üstün zekası ve silah arkadaşları sayesinde olduğunu ifade eden Adalı, "Minnet borcumuzu ondan kalan anılara sahip çıkarak göstermek istedik. Bizim için çok anlam taşıyan gezi oldu" diye konuştu.

Öğrenciler de, Türk çocuğu olarak Ata'nın evini ziyaret etmekten büyük onur duyduklarını belirterek, "Yurdumuzu düşmanlardan kurtaran ve Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran Atatürk'e çok şey borçluyuz. O her zaman içimizde yaşıyor" ifadesini kullandılar. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Harvardlı Minikler Atatürk Evi'nde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement