Hasan Basri Kurt, Kadef Üyeleriyle Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Hasan Basri Kurt, Kadef Üyeleriyle Bir Araya Geldi

Hasan Basri Kurt, Kadef Üyeleriyle Bir Araya Geldi

AK Parti Samsun Milletvekili ve AK Parti Grup Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Basri Kurt, Kavak Dernekler Federasyonu’nun (KADEF) organize ettiği programa katıldı.

19.10.2015 17:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Samsun Milletvekili ve AK Parti Grup Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Basri Kurt, Kavak Dernekler Federasyonu'nun (KADEF) organize ettiği programa katıldı. Kurt, Kavak ilçesinin yakın zamanda doğalgaz ile buluşacağını söyledi.

AK Parti Samsun Milletvekili ve AK Parti Grup Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Basri Kurt, seçim çalışmaları kapsamında, Atakum Yalı Kafe'de Atakum Belediyesi'nin katkılarıyla KADEF'in organize ettiği programda, KADEF'in yönetim kurulu üyeleri ve KADEF'e üye derneklerin yönetim kurulu üyeleriyle buluştu. Kurt, hemşehrilerinden 1 Kasım seçimleri için destek istedi.

"KAVAK DOĞALGAZ İLE BULUŞACAK"

Gelecek dönemde Kavak'a önemli yatırımların yapılacağını belirten AK Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt, "Kapalı cezaevi bu yatırımlardan bir tanesi. Kavak'a ciddi bir hareketlilik getirecektir. Bir diğer önemli yatırım küçük sanayi sitesi. Küçük sanayi sitesinin yeri belirlendi, şehir içindeki emektar ustalarımızı küçük sanayi sitesinde toplayacağız, seçimden sonra çalışmalar hızlanacak inşallah. Son olarak da Kavak'a doğalgaz gelmesi için çalışmaları başlattık. Önümüzdeki dönem Kavaklı hemşehrilerimiz odun, kömür derdinden kurtulacak, artık doğalgazla ısınacak" dedi.

Programa ayrıca Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, AK Parti Kavak İlçe Başkanı Bülent Yüksel ve KADEF Başkanı Yılmaz Karagöz de katıldı. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hasan Basri Kurt, Kadef Üyeleriyle Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement