Haşim Haşimi'ye Sevgi Seli - Son Dakika
Yerel

Haşim Haşimi'ye Sevgi Seli

Haşim Haşimi\'ye Sevgi Seli

Diyarbakır bağımsız milletvekili adayı Seyyit Haşim Haşimi, köy gezilerini aralıksız sürdürürken, gittiği köylerde zılgıt ve arbanelerle karşılanıyor.

22.10.2015 10:35

Diyarbakır bağımsız milletvekili adayı Seyyit Haşim Haşimi, köy gezilerini aralıksız sürdürürken, gittiği köylerde zılgıt ve arbanelerle karşılanıyor.

Diyarbakır bağımsız milletvekili adayı Seyyit Haşim Haşimi, kent merkezinde başta olmak üzere köy ve mezralarda büyük sevgi seli ile karşılanıyor. Diyarbakır merkeze bağlı köy ve mezraları ziyaret ederek burada vatandaşların sorunlarını dinleyen Haşimi, köylülerin yoğun ilgisi ile karşılanırken, bazı kadın ve çocukların Haşimi'ye sarılarak, ağlaması dikkat çekti. Zılgıt ve arbanelerle de karşılanan Haşimi, köylü vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmada, hak ve hukuk anlamında ilkelerinden hiçbir zaman taviz vermeyeceğini vurguladı. Tavrının geçmişten bu yana belli olduğuna dikkat çeken Haşimi, "Hiçbir zaman ilkelerimden taviz vermedim ve vermeyeceğim. Müslüman Kürtlerin yıllardan bu yana çektikleri acılar ortadadır. Bu acıların sona ermesi ve tekrar mutlu bir gelecek için elimden gelen tüm gayreti tüm olumsuzluklara rağmen göstereceğim. Ben 90'lı yıllarda özellikle Kürtlerin hakları anlamında tüm zorluklara rağmen bildiğim doğrularımdan vazgeçmedim. Bundan sonrada asla vazgeçmeyeceğim" dedi.

Haşimi, daha sonra taziye evlerini de ziyaret ederek, hayatını kaybedenlerin yakınlarına başsağlığı dileklerinde bulundu. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Haşim Haşimi'ye Sevgi Seli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement