Hasta Çoçuklar Kollarında Serumla 23 Nisan'ı Kutladı - Son Dakika
Yerel

Hasta Çoçuklar Kollarında Serumla 23 Nisan'ı Kutladı

Hasta Çoçuklar Kollarında Serumla 23 Nisan\'ı Kutladı

94. yıl dönümünü kutladığımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Niğde Sanatseverler Derneği güzel bir etkinliğe daha imza attı.

24.04.2014 14:36

94. yıl dönümünü kutladığımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda Niğde Sanatseverler Derneği güzel bir etkinliğe daha imza attı.

Niğde Dr. Doğan Baran Çocuk Hastanesi'nde yatan hasta çocuklar için 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla müzik etkinliği düzenlendi. Çeşitli nedenlerle tedavi gören çocuklara bu yıl farklı bir 23 Nisan yaşatıldı. Niğde Sanat Severler Derneği üyelerinin katıldığı organizasyonda çocukların yüzleri boyandı, Türk Bayrağı ve balonlar dağıtıldı. Hastalıklarını unutan çocuklar kendi bayramlarında gönüllerince eğlendiler.

Niğde Sanatseverler Derneği üyeleri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve çocuk bayramında Dr.Baran Çocuk Hastanesinde yatan çocukları "Bu bayram sizin bayramınız" diyerek ziyaret ettiler. Çocuklara bayram sevincini yaşatabilmeyi amaçladıklarını ifade eden Niğde Sanatseverler Derneği Başkanı Nilgün Yayla "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dünyada kutlanan tek çocuk bayramı. Çocuklar hem bizim, hem toplumumuzun geleceği. Onları sağlıklı bireyler olarak yetiştirmek, onlara mutlu bir gelecek sunmak için elimizden geleni yapmamız gerektiğini düşünüyoruz. Bu amaçla, çocuk hastanemizde çeşitli nedenlerle yatan ve okullarında kendi bayramlarını kutlama programına katılamamanın hüznünü yaşayan hasta çocuklarımızı bir nebze de olsa eğlendirebilmek amacıyla kendilerine bir müzikli eğlence düzenledik.

Hasta çocuklarımız bayramlarını serumları olmalarına rağmen müzikle eğlenerek ve coşkuyla kutladılar. Hasta çocuklarımızın bu eksikliğini giderdiğimiz için mutluyuz. Amacımız 23 Nisan Çocuk Bayramı'nı hasta çocuklarımızla birlikte kutlayarak onları tedavi sürecinden kısa sürede olsa uzaklaştırmak ve moral vermekti, bunu da başardığımıza inanıyoruz. Böyle bir etkinliğe aracılık etmek ve onları bir günlüğüne de olsa eğlendirmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz" dedi. - NİĞDE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hasta Çoçuklar Kollarında Serumla 23 Nisan'ı Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement