Hasta Yakınları İçin 10 Yataklı Bekleme Salonu - Son Dakika
Yerel

Hasta Yakınları İçin 10 Yataklı Bekleme Salonu

Şırnak Devlet Hastanesinde Kadın Doğum Ünitesi yanında hasta yakınlarının dinlenmesi için bekleme salonu oluşturuldu.

26.03.2015 23:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şırnak Devlet Hastanesinde Kadın Doğum Ünitesi yanında hasta yakınlarının dinlenmesi için bekleme salonu oluşturuldu.

Hasta yakınları ve sivil toplum kuruluşlarından gelen talep üzerine harekete geçen hastane yönetimi, kadın doğum ünitesi önündeki yoğunluğu azaltmak ve refakatçilerin rahat etmesi için 10 yataklı dinlenme ve bekleme salonu kurdu.

Şırnak Devlet Hastanesi Başhekim Ali Hıdır Kayışlıoğlu ve Hastane Müdürü Sami Zeyrek, bir süre önce hizmete giren bekleme salonundaki hasta yakınlarını ziyaret ederek, hizmetler hakkında sohbet etti.

Zeyrek, yaptığı açıklamada, sivil toplum kuruluşlarının talepleri ve katkıları ile bekleme salonu oluşturduklarını belirterek, "Şırnak'ta uzak ilçe ve köylerden gelen hastalarımız oluyor. Bu hastalar ile gelen refakatçilerin mağdur olmaması için böyle bir uygulama yaptık. Hasta yakınları son derece memnun kalıyorlar. Odamız 10 kişilik ve geceyi de burada rahat bir şekilde geçiriyorlar. Hasta yakınlarının yemek ve diğer ihtiyaçlarını da karşılıyoruz" dedi.

Bekleme salonunu kullanan refakatçiler ise hizmetten dolayı memnuniyetlerini dile getirdi.

Hasta yakınlarından Selahattin Artış, Yemişli köyünden geldiğini belirterek uygulama nedeniyle hastane yönetimine teşekkür etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Hasta Yakınları İçin 10 Yataklı Bekleme Salonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement