Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı İmar Planları ve Projeleri Hazır - Son Dakika
Yerel

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı İmar Planları ve Projeleri Hazır

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı İmar Planları ve Projeleri Hazır

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Altınözü ve Yayladağı ilçelerinde vatandaşların istek ve taleplerini dinledi. İmar planları ve projelerinin Hatay'ı yeniden ayağa kaldırmak için hazır olduğunu belirten Başkan Savaş, bilim insanları ile birlikte çalışarak ilin kültürel ve tarihi dinamikleri ile yeniden ayağa kalkması için çaba gösterdiklerini söyledi.

09.05.2023 09:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş," İmar planlarımız ve projelerimiz Hatay'ı yeniden ayağa kaldırmak için hazır" dedi.

Altınözü ve Yayladağı ilçelerinde vatandaşların istek ve taleplerini dinleyen Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş deprem sonrası il genelinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Başkan Savaş, ekiplerin köy ve mahalle kontrollerinde tespit ettikleri arıza ve ihtiyaçları giderdiklerini, deprem sonrasındaki kısıtlı imkanlarla emek ve çaba gösterdiklerini anlattı.

Başkan Savaş imar planlarının, projelerinin Hatay'ı yeniden ayağa kaldırmak için hazır olduğunu, bilim insanları, tüm çalışma arkadaşları ile gece gündüz ilin kültürel ve tarihi tüm dinamikleri ile yeniden ayağa kalkması için çalıştıklarını söyledi. - HATAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı İmar Planları ve Projeleri Hazır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement