Havalı Silahlar Bahar Kupası" - Son Dakika
Yerel

Havalı Silahlar Bahar Kupası"

Diyarbakırlı atıcılar, Mersin'de düzenlenen Havalı Silahlar Bahar Kupası müsabakalarında 1 kupa ve 1 de madalya elde etti.

23.03.2015 17:37

Diyarbakırlı atıcılar, Mersin'de düzenlenen Havalı Silahlar Bahar Kupası müsabakalarında 1 kupa ve 1 de madalya elde etti.

Mersin Erdemli'de 19 - 22 Mart tarihleri düzenlenen Havalı Silahlar Bahar Kupası müsabakalarında Diyarbakırlı sporcular, bir takım ikinciliğini ve bir de ferdi ikincilik elde etti.

Ferdi branşta Ömer Akgün'ün büyük erkeklerde ikincilik elde ettiği müsabakalarda, Yılmaz Akgün, Mehmet Gezer ve Şehmuz Güzel'den oluşan genç erkekler takımı da ikincilik kupasının sahibi oldu.

Diyarbakır'ın milli antrenörü Abdurrahman Akgün yaptığı açıklamada, Mersin'de önemli bir başarıya imza attıklarını söyledi.

Diyarbakır adına yer aldıkları müsabakalarda sporcularının iyi performans gösterdiğini belirten Akgün, "Müsabakalar bir hayli çekişmeli geçti. Sporcularımız kendi kategorilerinde önemli dereceler elde ederek, göğsümüzü kabartan bir başarıya imza attılar. Sporcularımı elde ettikleri başarıdan dolayı kutluyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Havalı Silahlar Bahar Kupası' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement