Havza Meslek Yüksekokulu 400 Mezun Verdi - Son Dakika
Yerel

Havza Meslek Yüksekokulu 400 Mezun Verdi

Havza Meslek Yüksekokulu 400 Mezun Verdi

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Havza Meslek Yüksekokulu'ndan mezun olan 400 öğrenci mezuniyet sevinci yaşadı.2012-2013 eğitim-öğretim yıl sonu düzenlenen mezuniyet töreninde bu yıl 20.mezunlarını veren OMÜ Havza Meslek Yüksekokulu'nda...

07.06.2013 18:31

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Havza Meslek Yüksekokulu'ndan mezun olan 400 öğrenci mezuniyet sevinci yaşadı.

2012-2013 eğitim-öğretim yıl sonu düzenlenen mezuniyet töreninde bu yıl 20. mezunlarını veren OMÜ Havza Meslek Yüksekokulu'nda düzenlenen mezuniyet törenine saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Burada bir konuşma yapan Havza Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Arif Gönülol, okulun her yıl eğitim kalitesini arttığını söyledi.

Daha sonra kürsüye gelen Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halis Ölmez yaptığı konuşmada, "Havza termal bir ilçe olmasına rağmen, termal turizm konusunda yeteri kadar atılım yapamadı. Ondokuz Mayıs Üniversitesi olarak Havza Belediyesi tarafından bize tahsis edilen alanda ve projesi tamamlanan Fizik Tedavi Hastanemizin temelini bu yıl atacağız" dedi.

Havza Meslek Yüksekokulu'na katkıda bulunan iş adamlarına Havza Kaymakamı Yunus Kalaycı, OMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halis Ölmez, Samsun İl Defterdarı Hayati Dinç, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Adem Tol ve Havza Belediye Başkanı Murat İkiz tarafından plaket takdim edildi.

Törende daha sonra, okulda dereceye giren öğrencilere başarı belgeleri ve hediyelerinin verilmesinin ardından okulun halk oyunları ekibi gösteri yaptı. Mezun olan 400 öğrenciye bölümlerin öğretim görevlileri tarafından mezuniyet belgeleri verildi.

Tören, mezun olan öğrenciler tarafından keplerin hep beraber havaya atılması ile sona erdi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Havza Meslek Yüksekokulu 400 Mezun Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement