Hayırseverler Akseki Kaymakamı Beşikci'yi Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Hayırseverler Akseki Kaymakamı Beşikci'yi Ziyaret Etti

Akseki'ye 12 derslikli ilkokul yaptıran Ali ve Hasan Coşkun kardeşler ile Akseki Eğitim hayratı Derneğine babasının düğmeli evi ve arazilerini bağışlayan Ömer Faruk Sever, Kaymakam Murat Beşikci'yi makamında ziyaret etti.

23.07.2015 13:26

Akseki'ye 12 derslikli ilkokul yaptıran Ali ve Hasan Coşkun kardeşler ile Akseki Eğitim hayratı Derneğine babasının düğmeli evi ve arazilerini bağışlayan Ömer Faruk Sever, Kaymakam Murat Beşikci'yi makamında ziyaret etti.

Ziyarete Akseki Belediye Başkanı Mustafa İsmet Uysal, Meslek Yüksekokulu Müdürü Emin Doğan ve Malmüdürü İsmail Yılmaz da bulundu.

Kaymakam Murat Beşikci, yaptığı konuşmada, Akseki halkının hayır yapmak için adeta yarış içinde olduğunu kaydetti. Hayırseverlerin desteklerinin kendilerini güçlendirdiğini belirten Beşikci, "Herkes gücü nispetinde bu toplumun huzuru, mutluluğu, toplumun geleceği için elini taşın altına koyuyor. Akseki'ye yapmış olduğunuz hayırlarınızdan dolayı Akseki halkı adına teşekkür ediyorum" dedi.

Kaymakam Murat Beşikci, Belediye Başkanı Mustafa İsmet Uysal, Akseki Eğitim Hayratı Derneği Akseki Şubesi Başkanı Murşit Pişkin ve Akseki Eğitim Hayratı Derneği Antalya Şubesi Başkanı İbrahim Ekmekçi tarafından hayırseverlere plaket verildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Hayırseverler Akseki Kaymakamı Beşikci'yi Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement