Hemşirelik Bölümünden Yemin Töreni - Son Dakika
Yerel

Hemşirelik Bölümünden Yemin Töreni

Hemşirelik Bölümünden Yemin Töreni

Kilis 7 Aralık Üniversitesi Hemşirelik Bölümü mezun öğrencileri için Hemşirelik Yemin Töreni düzenlendi.

05.06.2014 10:19

Kilis 7 Aralık Üniversitesi Hemşirelik Bölümü mezun öğrencileri için Hemşirelik Yemin Töreni düzenlendi.

Törene Vali Süleyman Tapsız'ın eşi Dr. Ayşe Tapsız, Rektör Prof. Dr. İsmail Güvenç'in eşi Şerife Güvenç, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsmet Hasenekoğlu, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Sosyal Kültürel Merkez Binası Çok Amaçlı Salonda gerçekleşen tören, bir dakikalık Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Törende ilk olarak mezun öğrenciler adına hemşirelik son sınıf öğrencisi Sıla Mangu konuşma yaptı. Konuşmasında dört yıllık eğitim sürecinde yaşadıklarından bahseden Mangu, tüm öğretim üyelerine ve velilere teşekkür etti. Tören Hemşirelik Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Derya Özbaş Gençarslan'ın konuşmasıyla devam etti. Özbaş Gençarslan üniversite eğitiminin öneminden, hemşirelik bölümünün vizyon ve misyonundan bahsetti ve tüm mezun öğrenciler ile ailelerini tebrik etti. Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Özge Uzun'un konuşmasıyla devam eden törende Uzun, hemşirelik mesleğinin öneminden bahsetti ve tüm mezun öğrencileri tebrik etti.

Düzenlenen tören, Hemşirelik Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Derya Özbaş Gençarslan tarafından Hemşirelik Andı'nın okutulmasıyla sona erdi. - KİLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hemşirelik Bölümünden Yemin Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement