Hentbol - Son Dakika
Yerel

Hentbol

Hentbol

Bayanlar Hentbol 1. Lig'den Süper Lig'e çıkmayı başaran Ordu Boztepe Gönülspor'da bu başarının mutluluğu yaşanıyor Kulüp Başkanı Gönül: "Buradaki ilk hedefimiz üst sıralarda ligi bitirerek ülkemizi Avrupa'da temsil edebilmek" Antrenör Polat: " Süper Lig'de kaliteli yabancı oyuncularımızla mücadele etmek.

20.05.2014 18:29

Bayanlar Hentbol 1. Lig'den Süper Lig'e çıkmayı başaran Ordu Boztepe Gönülspor'da bu başarının mutluluğu yaşanıyor.

Kulüp Başkanı Şükrü Gönül, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 13 yıldır hentbol sporunun içerisinde yer aldığını belirterek, geride kalan sezonu çok iyi geçirdiklerini anlattı.

Hedeflerine ilk yılda ulaştıklarını ifade eden Gönül, şöyle konuştu:

"Buradaki ilk hedefimiz üst sıralarda ligi bitirerek ülkemizi Avrupa'da temsil edebilmek. Bunun için de takımı kaliteli oyuncularla güçlendirmeyi hedefliyoruz. Kadromuzu olabildiğince güçlü yapmayı istiyoruz. Bu konuda da çalışmalara başladık. Yeni sezonda her şeyden önce taraftarlara da çok ihtiyacımız var. Maçlarımızı dolu salonlar önünde oynamayı temenni ediyoruz. Eğer taraftarımız destek verirse hem Süper Lig'de kalıcı olacağız hem de Avrupa hedefimizi tutturmaya çalışacağız."

Gönül, zor geçen birinci ligde takımın her konuda yanında olan yönetim kurulu üyeleri Erdoğan Şeker, Samet Kara, Çağlar Öztürk, Yakup Davutoğlu ve Murat Ekşi'ye teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.

Antrenör Zeki Polat da takımlarının genç ekipten oluşmasına rağmen ilk sezonlarında Süper Lig'e çıkmayı başardıklarını söyledi.

Süper Lig'de işlerinin daha zor olacağını bildiklerini, bunun için de gerekli önlemleri alacaklarını belirten Polat, şunları kaydetti:

"Takımımız genç destekli olacak ama takıma yabancı oyuncu takviyesini yaparak Süper Lig'de kaliteli yabancı oyuncularımızla mücadele etmek istiyoruz. Bunun için de bütçe gerekiyor. Bu sebeple Ordulu iş adamlarımızın ve halkımızın kulübümüze desteğini bekliyoruz. İstediğimiz yapıyı oluşturabilmemiz için iyi bir bütçe şart. Özellikle de Avrupa kupalarında mücadele edebilmemiz için iyi sporculardan kurulu bir ekip olmamız gerekiyor." - Ordu

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Hentbol - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement