Hilmi Güler, Ünye Esnafından Erdoğan'a Destek İstedi - Son Dakika
Yerel

Hilmi Güler, Ünye Esnafından Erdoğan'a Destek İstedi

Hilmi Güler, Ünye Esnafından Erdoğan\'a Destek İstedi

Eski Ordu Milletvekili Hilmi Güler, Cumhurbaşkanlığı seçimleri için Ünye esnafını ziyaret ederek Erdoğan’a destek istedi.

09.08.2014 16:05

Eski Ordu Milletvekili Hilmi Güler, Cumhurbaşkanlığı seçimleri için Ünye esnafını ziyaret ederek Erdoğan'a destek istedi.

Esnaf ziyaretinde Hilmi Güler'e AK Parti Ünye İlçe Başkanı Adem Çalık ve parti üyeleri de eşlik etti. İlk olarak parti binasını ziyarette eden ve açıklamalarda bulunan Hilmi Güler, "Bugün özel bir gün çünkü 'Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir' ifadesinin en üst noktasındaki gerçekleşmeyi hepimiz yarın izleyeceğiz. Çünkü Cumhurbaşkanlığı seçimi ilk defa millet tarafından, halk tarından olacak. 2007'de benim de içinde bulunduğum parlamento da alınan bir karar tarihe geçti. İnşallah demokrasinin en üst sürecini yarın gerçekleştireceğiz ve liderimiz Recep Tayyip Erdoğan Bey inşallah halk tarafından seçilen ilk cumhurbaşkanı olarak inşallah tarihe geçecek. Ondan sonra da peş peşe uygulamaları göreceğiz. Çünkü biz zamana karşı yarışan bir partiyiz. Burada bizim için en büyük engel zamandır. Zamanı hızlı çalıştırarak burada yatırımlarımızı yapacağız. Türkiye'yi dünyanın en büyük 10 ekonomisi içerisine dahil edeceğiz. Bununla ilgili çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ünye'nin ayrı bir yeri var benim için, burası baba memleketim. Bu seçimden hemen sonra bizim yatırımlarımız hız kesmeden yeni dönemde sayın Cumhurbaşkanımızın, 'terleyen, koşan cumhurbaşkanı' ifadesiyle burada tamamen projelere kalkınmaya dönük faaliyetler başlayacak. Dolayısıyla bunun uygulamasını ve gelecek projeksiyonunu burada yapacağız" dedi. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hilmi Güler, Ünye Esnafından Erdoğan'a Destek İstedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement