Hisareyn Kapalı Pazaryeri Törenle Açıldı - Son Dakika
Yerel

Hisareyn Kapalı Pazaryeri Törenle Açıldı

Hisareyn Kapalı Pazaryeri Törenle Açıldı

Gölcük Belediyesi tarafından yaptırılan Hisareyn Kapalı Pazaryeri törenle açıldı.

25.08.2014 16:08

Gölcük Belediyesi tarafından yaptırılan Hisareyn Kapalı Pazaryeri törenle açıldı.

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, törende yaptığı konuşmada, kapalı pazar yerlerinin modern şehirlerin en önemli unsurlarından biri olduğunu belirtti.

Vatandaşların alışverişlerini rahat, huzurlu ve temiz bir ortamda yapmasını istediklerini kaydeden Ellibeş, şunları söyledi:

"Pazaryeri, Hisareyn Karaköprü mevkisinde 3,5 dönümlük bir alan üzerine inşa edilmiş olup, bünyesinde 56 sebze ve meyve, 30 giyim, 13 üretici satış tezgahı barındırmaktadır. Yine pazar bünyesinde idare ve zabıta bölümü, tuvalet ile mescit yer almaktadır. Modern bir mimariyle inşa edilen kapalı pazaryeri, hem bölge halkına hem de Gölcük halkına hizmet verecektir."

Gölcük Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Abdülrezzak Tuncer ise, önemli bir ihtiyacın karşılanmasına katkı sağlayan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'e teşekkür ettiğini vurguladı.

Açılış törenine, AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Sedat Yücel, Gölcük Esnaf Odası Başkanı Necmi Kocaman, Gölcük Ziraat Odası Başkanı Bekir Çanakçı ve vatandaşlar katıldı. - Kocaeli

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Hisareyn Kapalı Pazaryeri Törenle Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement