Hüseyin Cengiz, Eczacılar Odasını Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Hüseyin Cengiz, Eczacılar Odasını Ziyaret Etti

Hüseyin Cengiz, Eczacılar Odasını Ziyaret Etti

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır Milletvekili aday adayı Hüseyin Cengiz, Eczacılar Odası Başkanı Ferat Değer'i ziyaret etti.

17.03.2015 18:16

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır Milletvekili aday adayı Hüseyin Cengiz ve beraberindeki heyet Eczacılar Odası Başkanı Ferat Değer'e ziyarette bulundu. Cengiz ve beraberindeki heyet Başkan Değer tarafından kapıda karşılandı.

Ziyarette konuşan Cengiz, STK'ların öneminden söz etti. STK'ların gerçek demokrasi adına olmazsa olmaz olduğunu anlatan Cengiz, STK'ların bir görevininde siyasete yardımcı kuvvet olması olduğunu anlattı. Siyasi çalışmaları hakkında da bilgi veren Cengiz, kendisine inananları mahcup etmeyeceğini dile getirdi.

Daha sonra konuşan Eczacılar Odası Başkanı Ferat Değer ise, AK Parti Diyarbakır Milletvekili aday adayı Hüseyin Cengiz'in genç ve başarılı biri olduğunu siyaseti de çok iyi bildiğini anlatarak, temsil yeteneğin olan kişilerin meclise taşınması gerektiğini ifade etti. Değer, Cengiz'e Aday adaylığı sürecinde başarılar diledi. Ziyaret hoş sohbet ortamında devam etti.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Hüseyin Cengiz, Eczacılar Odasını Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement