İha'dan Kırıkkale Protokolüne Ziyaret - Son Dakika
Yerel

İha'dan Kırıkkale Protokolüne Ziyaret

İha\'dan Kırıkkale Protokolüne Ziyaret

İhlas Haber Ajansı (İHA) Bölgeler Koordinatörü Lütfullah Uzun ve İHA Çorum Bölge Müdürü Bülent Özkaleli, bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Kırıkkale'ye geldi.

15.09.2012 19:04

İhlas Haber Ajansı (İHA) Bölgeler Koordinatörü Lütfullah Uzun ve İHA Çorum Bölge Müdürü Bülent Özkaleli, bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Kırıkkale'ye geldi.

İHA Bölgeler Koordinatörü Lütfullah Uzun, İHA Çorum Bölge Müdürü Bülent Özkaleli, İHA Kırıkkale muhabirleri Veli Yılmaz ve Ahmet Kavaklı ilk olarak Vali Ali Kolat'ı makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette Valiler Kararnamesi ile Kırıkkale'ye atanan Vali Kolat'a yeni görevinde başarılar dileyen Uzun ve Özkaleli, İHA'nın çalışmaları hakkında bilgi verdiler.

İHA Bölgeler Koordinatörü Uzun, İhlas Haber Ajansı'nın 5 kıta ve 153 ülkede hizmet verdiğini belirterek, hizmet yelpazesini her geçen gün genişleten İHA'nın Türkiye'nin birinci, dünyanın ise üçüncü büyük haber ajansı olduğunu vurguladı.

İHA'nın 800 personeli ile günlük olarak bin adet yazılı ve fotoğraflı, 150 adet de görüntülü haber üretip bütün dünya ülkelerine servis yaptığının altını çizen Uzun, "28 canlı yayın aracı ile hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Sağlam teknolojik bir altyapı oluşturan İHA tarafsız, objektif, doğru ve süratli bir şekilde haberlerini sunuyor" dedi.

Vali Ali Kolat ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, İHA'yı her zaman ilkeli çalışmalarından dolayı takdir ettiğini belirterek, İHA ailesine çalışmalarında başarılar diledi.

İHA heyeti daha sonra sırası ile Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz'ı, Balışeyh Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu'yu, Bahşılı Belediye Başkanı Halil İbrahim Bişkin'i, Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur'u ve Ayrıntı Dergisi'ni ziyaret etti.

Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, İHA ile hemen hemen her yerde karşılaştığını, Bosna Hersek ziyaretinde tek Türk ajansı olarak İHA'nın varolduğunu dile getirdi.

Balışeyh Belediye Başkanı Dedelioğlu da, İHA'nın kuruluşundan itibaren verdiği hizmetleri takdirle karşıladığını söylerken, Bahşılı Belediye Başkanı Halil İbrahim Bişkin ise Türkiye Gazetesi ve İHA'nın ülkemize ve basın camiasına çok büyük katkılarının olduğunu ifade etti. - KIRIKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İha'dan Kırıkkale Protokolüne Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement