İhh'dan "Yetim Dayanışma Yemeği" - Son Dakika
Yerel

İhh'dan "Yetim Dayanışma Yemeği"

İhh\'dan "Yetim Dayanışma Yemeği"

Miraç Kandili münasebetiyle, İHH İnsani Yardım Vakfı Eskişehir Şubesi tarafından “Yetim Dayanışma Yemeği” düzenlendi.

16.05.2015 16:15

Miraç Kandili münasebetiyle, İHH İnsani Yardım Vakfı Eskişehir Şubesi tarafından "Yetim Dayanışma Yemeği" düzenlendi.

Eskişehir Öğretmen Evi'nde gerçekleştirilen yemeğe; Vali Güngör Azim Tuna ve eşi Pervin Tuna, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Sultan Murat Aydın, İHH İnsani Yardım Vakfı Eskişehir Şube Başkanı Musa Karadaş, yetim çocuklara destek olan aileler ve çok sayıda davetli katıldı.

Yetim çocuklarla ve yetim gönüllüleriyle bir araya gelmekten büyük mutluluk duyduğunu aktaran Vali Tuna, gecede yaptığı konuşmada, "Böyle mübarek bir gecede, insani değerlerin öne çıktığı, karınca kararınca herkesin bir şeyler yapma arzusu içerisinde olduğu insanlarla bir arada olmaktan ben ve eşim büyük mutluluk duyuyoruz" dedi.

İnsanların birbirine yardım etmesinin ve kardeşçe yaşamasının toplumdaki güzel etkilerini anlatan Vali Tuna, birlik ve beraberlik için bir araya gelmiş toplumların Allah'ın bereketinden ve rahmetinden hiçbir zaman mahrum kalmayacağını söyledi. Bu topraklarda bin yıldır barış ve huzur içinde yaşadığımızı bildiren Vali Tuna, "Dünyanın neresinde olursa olsun, gönül bağımız olan insanların yardımına koşma noktasında, milletçe seferber oluyoruz. Bizler ortak duyarlılığa ve bilince sahip bir milletiz. Ülke olarak Allah'ın rızasını kazanmak için çalışıyoruz" şeklinde konuştu.

Programı düzenleyen İnsani Yardım Vakfı Eskişehir Şubesine çok teşekkür eden Vali Tuna, vakfın yetimlere yönelik yaptığı güzel çalışmaları yakından takip ettiğini söyledi.

Programın sonunda yemeğe katılan bütün çocuklara gecenin anısına çeşitli hediyeler verildi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İhh'dan 'Yetim Dayanışma Yemeği' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement