İl Genel Meclisi Başkanının Odasında Yarasa Yakalama Operasyonu - Son Dakika
Son Dakika Logo

İl Genel Meclisi Başkanının Odasında Yarasa Yakalama Operasyonu

04.01.2012 16:20

Afyonkarahisar İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel'in makam odasına giren yarasa, meclis görevlilerinin uzun uğraşları sonucu yakalandıktan sonra salıverildi.

Afyonkarahisar İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel'in makam odasına giren yarasa, meclis görevlilerinin uzun uğraşları sonucu yakalandıktan sonra salıverildi.

İl Genel Meclisi'nin ocak ayı toplantılarının üçüncüsü için hazırlık yapan Sel, makam odasında bazı meclis üyeleriyle görüşürken içeride yarasa olduğunu fark etti.

Sel, İl Genel Meclis'inde görüşmeler sürerken, salona geçti ve görevlilerden makam odasında yarasa olduğunu ve çıkarmalarını istedi. Görevliler, bir süre uğraş verdikten sonra klimanın üzerine konan yarasayı yakalamayı başardı.

DAha sonra yarasa, pencereden salıverildi.

- AFYONKARAHİSAR

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İl Genel Meclisi Başkanının Odasında Yarasa Yakalama Operasyonu - Son Dakika


Advertisement