İl Koordinasyon Toplantısında 2015 Yılı Yatırım Teklifleri Değerlendirildi - Son Dakika
Yerel

İl Koordinasyon Toplantısında 2015 Yılı Yatırım Teklifleri Değerlendirildi

İl Koordinasyon Toplantısında 2015 Yılı Yatırım Teklifleri Değerlendirildi

Elazığ Valiliği İl Koordinasyon Kurulu, Temmuz dönemi toplantısında 2015 yılı yatırım teklifleri değerlendirildi.

10.07.2014 19:51

Elazığ Valiliği İl Koordinasyon Kurulu, Temmuz dönemi toplantısında 2015 yılı yatırım teklifleri değerlendirildi.

Elazığ Valiliği İl Planlama ve Koordinasyon Müdürlüğü tarafından organize edilen 2014 yılı Temmuz dönemi İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu İl Koordinatörlüğü toplantı salonunda Vali Ömer Faruk Koçak başkanlığında yapıldı. Toplantıya Vali Yardımcısı Mesut Gençtürk, ilçe kaymakam ve belediye başkanlarıyla birlikte kamu kurumlarının temsilcileri de katıldı. Toplantıda 2015 yılındaki yapılması planlanan yatırımların teklifleri değerlendirildi.

2015 yılının yatırım tekliflerini değerlendirdiklerini ifade eden Vali Koçak, "Yapacağımız 2014 yılının 2. koordinasyon toplantısında yapılacak yatırım tekliflerini ciddi bir değerlendirmeye tabi tutacağız. Eksik gördüğümüz yatırım teklifleri varsa bunların tamamlanması, uygun görmediğimiz yatırım tekliflerinin de yapılmaması konusunda görüş bildireceğiz. Bu anlamda yatırım teklifleri ile ilgili özellikle yatırımcı kuruluşlarımızın vereceği bilgiler ve onlar üzerindeki paydaş kuruluşların yapacağı katkılar çok önemli. Bundan sonrada yapacağımız toplantıda da bu yatırımların izlenmesine ağırlık vereceğiz" şeklinde konuştu.

Toplantıda daha sonra yatırımcı kurum ve kuruluşların temsilcileri tarafından 2015 yılı yatırım teklifleri hakkında sunum yapıldı. - ELAZIĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İl Koordinasyon Toplantısında 2015 Yılı Yatırım Teklifleri Değerlendirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement