İl Müftüsü Arvas'tan Vali Çolak'a Nezaket Ziyareti - Son Dakika
Yerel

İl Müftüsü Arvas'tan Vali Çolak'a Nezaket Ziyareti

İl Müftüsü Arvas\'tan Vali Çolak\'a Nezaket Ziyareti

Siirt İl Müftüsü Faruk Arvas ve beraberindeki heyet Siirt Valisi Musa Çolak'a Ramazan ayı nedeniyle bir nezaket ziyaretinde bulundu.

28.07.2012 13:11

Siirt İl Müftüsü Faruk Arvas ve beraberindeki heyet Siirt Valisi Musa Çolak'a Ramazan ayı nedeniyle bir nezaket ziyaretinde bulundu.

Siirt İl Müftüsü Faruk Arvas, ziyaretle ilgili, "Sayın Valimizin Ramazan ayını tebrik etmek, Ramazan ayında yaptığımız çalışmalar, düzenleyeceğimiz Kur'an ziyafeti ile iftar yemeğine davet etmek ve Türkiye Diyanet Vakfı'nın bastırmış olduğu tanıtım kitapçıklarını sayın Valimize sunmak için bu ziyareti gerçekleştirdik" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Siirt Valisi Musa Çolak da, "Ramazan ayının öneminin vatandaşlarımıza aktarılmasında Müftülüğümüze büyük görevler düşmektedir. Ramazan ayı yardımlaşma ve dayanışmanın arttığı, fakirlerin, muhtaçların ve komşuların daha fazla gözetildiği müstesna bir aydır. Ramazan ayının Siirtlilere ve İslam alemine hayırlar getirsin." şeklinde konuştu. Siirt Müftüsü Faruk Arvas, Siirt Vali Yardımcıları Gürbüz Saltaş ve Mustafa Pala'yı da ziyaret ederek Ramazan aylarını tebrik etti. - SİİRT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İl Müftüsü Arvas'tan Vali Çolak'a Nezaket Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement