İlçe Müftülüğü Tarafından Kermes Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

İlçe Müftülüğü Tarafından Kermes Düzenlendi

İlçe Müftülüğü Tarafından Kermes Düzenlendi

Şanlıurfa’nın Bozova İlçe Müftülüğü tarafından, Kur’an kursu öğrencileri yararına kermes açıldı.

14.04.2015 21:53

Şanlıurfa'nın Bozova İlçe Müftülüğü tarafından, Kur'an kursu öğrencileri yararına kermes açıldı.

Kermesin açılışı Kaymakam Recep Öztürk, İlçe müftüsü Abdulcelil Alpkıray, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şey Ali Özdemir, Bozova Ziraat Odası Başkanı Suphi Aksoy ve Bozova Şoförler ve Esnaf Odası Başkanı Nihat Satıcı çok sayıda vatandaşların katılımıyla yapıldı.

İlçe Müftülüğü tarafından eski Hükümet Konağı bahçesinde açılan ve aynı zamanda üç gün sürecek olan kermese, gönüllü veliler ve gönüllü kadınların hazırladığı, dolma, pilav, lahmacun, döğme, biberli ve katıklı ekmeklerin yanı sıra çeşitli tatlılarda getirildi.

Gelirinin Kur'an kursu öğrencilerinin yararına kullanılacağı kermeste konuşma yapan Bozova Müftüsü Alpkıray, "Kur'an kursunda, kurs gören öğrencilerimize yönelik bugün Bozova İlçesinde açtığımız kermesten elden edeceğimiz miktarın çocuklarımıza yönelik bir katkıdır. Bozovalı hayırseverlerin göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekkür ederim" dedi.

Kermeslerin aynı zamanda vatandaşlarda, farkındalık oluşturmak anlamında önemli olduğunu belirten Alpkıray, "Vatandaşların katılımı yoğun olduğunu kermesimiz 3 gün sürecektir. Bu tür etkinliklere elimizden geldiğince yoğun bir şekilde katılmamız gerekmektedir" diye konuştu. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İlçe Müftülüğü Tarafından Kermes Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement