İlci, Hem Karne Dağıttı Hem de Fidan Dikti - Son Dakika
Yerel

İlci, Hem Karne Dağıttı Hem de Fidan Dikti

İlci, Hem Karne Dağıttı Hem de Fidan Dikti

İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci, 2013-2014 eğitim öğretim yarıyıl karne töreni için gittiği Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi’nde öğrenciler ile birlikte fidan dikti.

24.01.2014 17:44

İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci, 2013-2014 eğitim öğretim yarıyıl karne töreni için gittiği Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi'nde öğrenciler ile birlikte fidan dikti.

Güzel Sanatlar Lisesi ile Spor Lisesi öğrencilerine karnelerinin yanında fidan veren İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci, Orman Bölge Müdürü Mehti Özyer, okul müdürleri ve öğrenciler eşliğinde okul bahçesine toplam 375 adet çam fidanı dikti. Ekim öncesi açıklama yapan İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci, "Müdürlüğümüz ile Orman Bölge Müdürlüğü işbirliği ile 'Karne Hediyem, Fidan Olsun' projesiyle, okul bahçemize öğrenciler ile birlikte fidan dikimini gerçekleştirdik. Bu projeyle öğrencilerimizin karne sevinçlerini fidan dikerek pekiştirmek istedik. Fidanlarda çocuklarda bizim geleceğimiz Öğrencilerimize ve gelecek kuşaklara bırakacağımız en önemli mirasımız bozulmamış doğa ile ormanlarımızdır" dedi.

İlci, "Öğrencilerimize karneleriyle birlikte fidan hediye ettik. Ben burada öğrencilerimizin tatil boyunca dinlenmelerini ve sosyal-kültürel etkinliklere katılmalarını ve çok kitap okuyarak, geçirmelerini diliyor tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize eğitim çalışanlarımıza yarıyıl tatilinin sağlık, mutluluklar ve başarı getirmesini diliyorum" diye konuştu.

Orman Bölge Müdürü Mehti Özyer, "Öğrencilerimizin karne sevincini fidan dikerek pekiştirmeleri bizleri oldukça sevindirdi. Bende öğrencilerimizin fidan dikmelerine öncülük eden İl Milli Eğitim Müdürümüze buradan teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Fidan dikim törenine; İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci, Orman Bölge Müdürü Mehti Özyer, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Vural, Spor Lisesi Müdürü İsmail Kaya, Güzel Sanatlar Lisesi Müdürü Ahmet Harmancı, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İlci, Hem Karne Dağıttı Hem de Fidan Dikti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement