İlkadım'da Cadde ve Sokaklar Yıkanıyor - Son Dakika
Yerel

İlkadım'da Cadde ve Sokaklar Yıkanıyor

İlkadım\'da Cadde ve Sokaklar Yıkanıyor

İlkadım Belediyesi Temizlik İşleri ekipleri halkın yoğun olarak kullandığı gün içerisinde kirlenen cadde ve sokakları tazyikli suyla yıkama çalışması başlattı.
Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, İlkadım ilçesindeki cadde ve sokakları...

14.11.2013 16:07

İlkadım Belediyesi Temizlik İşleri ekipleri halkın yoğun olarak kullandığı gün içerisinde kirlenen cadde ve sokakları tazyikli suyla yıkama çalışması başlattı.

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, İlkadım ilçesindeki cadde ve sokakları basınçlı suyla yıkıyor. Belediyenin temizlik ekiplerince tazyikli suyla temizlenen sokak ve caddeler, biriken toz, toprak ve çamurdan da arındırılmış oluyor. Vatandaşları toz, çamurdan uzak temiz ve sağlıklı bir ortam sunmaya çalıştıklarını belirten İlkadım Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Yasin Aslan, "Şehrimizin temiz görünmesi bakımından Temizlik İşleri Müdürlüğümüz koordineli olarak çalışan 50 kişilik ekibiyle yoğun çaba gösteriyor. İlçemizin genelinde belediyemizin sorumluluğun da olan ana arterler, cadde ve sokakları belirlenen program doğrultusunda temizleniyor. Cadde ve sokaklar, hem araç trafiğini hem de esnafımızın işlerini aksatmayacak bir şekilde gece mesaisi uygulayarak tazyikli suyla yıkanıyor. Bu kapsamda en son olarak Ulugazi Mahallemizde temizlik çalışması yaparak basınçlı suyla yıkadık. Bu yöndeki genel temizlik çalışmalarımız aralıksız devam edecek" dedi.

Temizlik çalışmaları kapsamında yaşanabilecek sıkıntıları vatandaşların mutlaka belediyeye bildirmelerini isteyen Aslan, "Çalışmaların aksamadan devam etmesi noktasında vatandaşlarımızın da çevreye duyarlı olmasını istiyoruz. Unutmayalım ki temiz bir İlkadım'da yaşamak hepimizin hakkıdır" diye konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İlkadım'da Cadde ve Sokaklar Yıkanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement