İMO'nun Yeni Yönetimi Eş Başkanları Ziyaret Etti - Son Dakika
Son Dakika Logo

İMO'nun Yeni Yönetimi Eş Başkanları Ziyaret Etti

İMO\'nun Yeni Yönetimi Eş Başkanları Ziyaret Etti
20.04.2016 15:37

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Diyarbakır Şubesi'nin yeni başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanlarını ziyaret etti.

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Diyarbakır Şubesi'nin yeni başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Gültan Kışanak ile Fırat Anlı'ya nezaket ziyaretinde bulundu.

İMO Diyarbakır Şube Başkanı Sinan Tarı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Gültan Kışanak ve Fırat Anlı'ya nezaket ziyaretinde bulundu. İMO'nun yeni yönetim kurulu üyelerine başarılar dileyen eş başkanlar, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi. İMO Diyarbakır Şube Başkanı Sinan Tarı ise kendilerini kabul ettikleri için Kışanak ve Anlı'ya teşekkür etti. Tarı, ayrıca merkezi hükümetin Suriçi için aldığı acele kamulaştırma kararına karşı çalışmalarının sürdüğünü ve ortak bir konsensüsün oluşması için çaba sarf ettiklerini belirtti.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel İMO'nun Yeni Yönetimi Eş Başkanları Ziyaret Etti - Son Dakika


Advertisement