İncirliova CHP'de Orbay Depremi - Son Dakika
Yerel

İncirliova CHP'de Orbay Depremi

İncirliova CHP\'de Orbay Depremi

Aydın’ın İncirliova İlçesi’nde Belediye Başkan Adayı olarak mevcut belediye başkanı Fadime Orbay’ın isminin açıklanması ilçe teşkilatının görevinden istifa etmesine neden oldu.

23.12.2013 17:44

Aydın'ın İncirliova İlçesi'nde Belediye Başkan Adayı olarak mevcut belediye başkanı Fadime Orbay'ın isminin açıklanması ilçe teşkilatının görevinden istifa etmesine neden oldu.

Sözlerinin dinlenmediğini belirten İncirliova İlçe Başkanı Cihan Elmacı, Fadime Orbay'ın adaylığına tepkilerini görevlerinden istifa ederek gösterdi. Akşam saatlerinde CHP İlçe Başkanı Cihan Elmacı ile birlikte kadın ve gençlik kollarından İncirliova CHP İlçe Yönetimcisi yaklaşık 20 kişi Aydın İl teşkilatına giderek istifa dilekçelerini sundu.

İl başkanı Barkan Kalınomuz'un olmadığı partide dilekçeleri parti görevlileri kabul etti. Partiden değil yönetimden istifa ettiklerini belirten CHP İncirliova İlçe Başkanı Cihan Elmacı, "Daha önceden de söylediğim gibi bu yönetim Deniz'in yönetimidir. Bu partimizin güçsüzleşmesi demektir. Bugüne kadar kamuoyunda hiçbir şekilde bir haberden dolayı bir tavır almadık ama atanan belediye başkanımızın önünü açmak için istifa kararı aldık. İlçemize belediye başkan adayı olarak atanan Fadime Orbay ile aramızda olan güven bunalımı nedeniyle istifamızı verdik. Bundan sonraki olumsuzluklardan örgütümüze payda çıkarılmaması için istifa ettim ve en kısa sürede bir atama yapılsın. Bu sayede partimiz ve adayımız çalışmaya başlasın. Fadime Orbay'a şimdiden başarılar diliyorum. Kesinlikle hiçbirimizi başka bir partinin çatısı altında çalışırken bizleri görmeyeceksiniz" ifadelerine yer verdi.

CHP İlçe Başkanı Cihan Elmacı ile birlikte Kadın kolları Başkanı Sülin Aydın, Kadın Kolları Başkanı Banu Avcar ve yönetim kurulu üyeleri istifa etti. Gerçekleşen istifalar nedeniyle İncirliova CHP İlçe Yönetimi düşmüş oldu.

CHP İncirliova İlçe Teşkilatı'nda görevlerinden istifa eden üyelere destek veren CHP'li Acarlar Belde Belediye Başkanı Aşkın Şimşel de, yaptığı açıklamada, "Parti teşkilatımızın aldığı tüm kararların arkasındayım. Bende bugün onlara destek verdiğimi göstermek için buraya geldim. 2 gün sonra bu konuyla ilgili olarak bende şahsım adına bir açıklama yapacağım" diye konuştu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İncirliova CHP'de Orbay Depremi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement