İnebolu Dernekler Federasyonu'ndan Muhtarlara İftar - Son Dakika
Yerel

İnebolu Dernekler Federasyonu'ndan Muhtarlara İftar

İnebolu Dernekler Federasyonu\'ndan Muhtarlara İftar

KASTAMONU (İHA).İstanbul'da faaliyetlerini sürdüren İnebolu Dernekler Federasyonu, İnebolu'da ki muhtarlarla iftar yemeğinde buluştu.

22.07.2013 14:21

KASTAMONU (İHA): İstanbul'da faaliyetlerini sürdüren İnebolu Dernekler Federasyonu, İnebolu'da ki muhtarlarla iftar yemeğinde buluştu.

İnebolu Öğretmenevi'nde düzenlenen iftar yemeğine İnebolu Kaymakamı Gökhan Görgülüarslan, Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Seyit Aydın, İlçe Emniyet Müdürü Oktay Topal, İnebolu MYO Müdürü Prof. Dr. Nejdet Gültepe, Ahmet Maranki, İnebolu Dernekler Federasyonu Yönetimi ve üyeleri, ilçe siyasi parti temsilcileri ve muhtarlar katıldı.

Yaklaşık 300 kişinin katıldığı iftar yemeği yapılan dua ile başladı. İftar yemeğinin ardından İnebolu Dernekler Federasyonu yönetimi muhtarlara tanıtıldı.

Gecede konuşan Kaymakam Gökhan Görgülüarslan, bu mübarek günlerde unutulan bir çok güzelliklerin hatırlandığını belirterek şunları söyledi:

"İçerisinde bulunduğumuz bu güzel günlerde, bu mübarek günlerde çok defa unuttuğumuz güzellikleri hatırlarız, karşılıklı hoşgörü, saygı, birlik beraberlik dayanışmanın önemini bugünlerde hatırlarız, o nedenle ben bugünleri çok önemserim. Özellikle bu günlerde bu güzel duyguların insanlarımızın nezdinde tavan yaptığını hatırladığını görmekten son derece mutluluk duyarım, bu organizasyonu sağlayan Dernek Başkanı ve yetkililerine çok teşekkür ediyorum."

Kas-Kon ve İnebolu Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Hüseyin Selami Çelebioğlu ise birlik ve beraberlik için böyle bir iftar yemeği düzenlediklerini belirterek şunları söyledi: "Ramazan demek paylaşmak demek gönül dostluğu demek, iftar sofranızı bu akşam bizlerle paylaştığınız için çok teşekkür ediyoruz. İstanbul'da, kalabalık bir Kastamonu nüfusu var. Federasyonumuzun amacı birlik beraberliği mümkün oldukça sağlamak, İstanbul'un imkanlarından Kastamonu'nun ve İnebolu'nun da faydalanmasını sağlamak, ümit ediyorum ki önümüzdeki dönem, bunu daha iyi başaracağız. Bugüne kadar belki çok büyük bir fayda sağlamamış olabilir, ama şundan emin olun ki elimizden geleni yapıyoruz, bu süreçte de birtakım çalışmalarda bunu net olarak göreceksiniz. " - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İnebolu Dernekler Federasyonu'ndan Muhtarlara İftar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement