İnegöl Berberler ve Kuaförler Odası'nın 21 Yıllık Başkanı Güven, Yine Güven Tazeledi - Son Dakika
Yerel

İnegöl Berberler ve Kuaförler Odası'nın 21 Yıllık Başkanı Güven, Yine Güven Tazeledi

İnegöl Berberler ve Kuaförler Odası\'nın 21 Yıllık Başkanı Güven, Yine Güven Tazeledi

Bursa İnegöl Berberler ve Kuaförler Odası'nın 21 yıldır başkanlığını yürüten Erhan Güven, yine güven tazeledi.

10.02.2014 14:41

Bursa İnegöl Berberler ve Kuaförler Odası'nın 21 yıldır başkanlığını yürüten Erhan Güven, yine güven tazeledi.

İki adayın yarıştığı Bursa İnegöl Berberler ve Kuaförler Odası genel kurulu, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Törende konuşan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İnegöl'de her bin kişiye bir berber yada kuaför düştüğünü söyleyerek, adaylara başarılan diledi.

İlk olarak söz alan İnegöl Berberler ve Kuaförler Odası Başkan adaylarından Raşit Madenci, "Biz yeni yönetim olarak üye odaklı çalışmayı ilke edineceğiz. Hizmet anlayışını ön plana çıkaracağız. Üyelerimizin çeşitli sorunlarını birebir görüşerek, imkanlar dahilinde her yönüyle örnek bir oda anlayışı içerisinde, siz değerli meslektaşlarımızın güvenine layık olmaya çalışacağız" dedi.

Göreve yeniden talip olan mevcut başkan Erhan Güven ise, "21 yıldır bu görevi yapıyorum. Bizde ki prensip her ay toplanmak, üyelerimizin sorunlarına çare aramak ve çare bulmak. Ben bu görevi yönetim ve denetim kuruluyla beraber yapıyorum. Sadece kendim değil, ekibimle yapıyorum. 1993 yılında bu görevi aldığımda Birlik Başkanımız Arif Tak'ın bir lafı var. 'Bu görevlere talip olan insanlar beyaz bir elbise giyiyor. Önemli olan bu beyaz elbiseye leke getirmemek'. Arkadaşlar, biz bu üslupla, bu terbiyeyle yola çıktık. Bugüne kadar odamızın başını öne eğdirmedik. İsmine leke getirmedik" diye konuştu.

İki listeli seçimde 234 üyeden 216'sı oy kullandı. 65 oy alan Raşit Madenci'ye karşı 151 oy alan emektar Başkan Erhan Güven, tekrar İnegöl Berberler ve Kuaförler Odası Başkanlığına getirildi. Yönetim kurulu üyeliklerine ise Muharrem Üçkardaş, Binalı Günaltay, İsmail Dügen, Murat Güngör, Engin Eser, Neşe Vural, Denetleme Kurulu üyeliklerine Hülya Hatice Terkenli, İsmail Ezlen ve Fatih Efe seçildi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İnegöl Berberler ve Kuaförler Odası'nın 21 Yıllık Başkanı Güven, Yine Güven Tazeledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement