İnönü Üniversitesi Rektörlüğü, "Ergenekon" davasının tutuklu sanıklarından eski İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Hilmioğlu'nun trafik kazası sonucu hayatını kaybeden oğlu için başsağlığı mesajı yayınladı.
İnönü Üniversitesi internet sitesinden yapılan açıklamada "Üniversitemizin eski rektörlerinden Prof. Dr. Fatih Hilmioğlu'nun oğlu Emir Hilmioğlu, elim bir trafik kazasında hayatını kaybetmiştir. Emir Hilmioğlu'nun cenazesi, bugün öğle namazını müteakip Ankara Kocatepe Camisi'nde kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir. Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz" denildi.
Emir Hilmioğlu (22), kullandığı otomobilin Ankara Çubuk'ta bir yolcu minibüsüne çarpması sonucu olay yerinde yaşamını yitirmişti.
Muhabir: Ensar Özdemir
Yayıncı: Cemal Coşkun - MALATYA
Son Dakika › Yerel › İnönü Üniversitesi'nden Hilmioğlu'na Başsağlığı Mesajı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.