İnşaat Mühendisleri Kış Balosunda Kubat Rüzgarı Esti - Son Dakika
Yerel

İnşaat Mühendisleri Kış Balosunda Kubat Rüzgarı Esti

İnşaat Mühendisleri Kış Balosunda Kubat Rüzgarı Esti

Gaziantep İnşaat Mühendisleri Odası tarafından geleneksel olarak düzenlenen kış Balosu'nda ünlü sanatçı Kubat misafirlere unutulmaz bir gece yaşattı.

08.12.2013 21:53

Gaziantep İnşaat Mühendisleri Odası tarafından geleneksel olarak düzenlenen kış Balosu'nda ünlü sanatçı Kubat misafirlere unutulmaz bir gece yaşattı. Sahne performansı ile göz dolduran Kubat Gaziantep'e övgüler yağdırdı.

Gaziantep İnşaat Mühendisleri Odasının geleneksel olarak düzenlediği Kış Balosu ünlü sanatçı Kubat ile renklendi. Geceye Gaziantep Milletvekilleri Mehmet Şeker ile Ali Serindağ, Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, sivil toplum kuruluşları başkanları ve inşaat mühendisleri katıldılar. Gecede meslekte kırk yıl ve yirmi beş yılını dolduran oda üyelerine ile geceye katkı sağlayan firmalara plaket ve onur belgesi verildi. Açılış konuşmasını yapan İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Melih Meriç meslektaşları arasındaki birlik ve beraberliğe vurgu yaparak, "Göreve geldiğimiz günden beri yönetim kurulumuzla birlikte üyelerimiz arasındaki diyalogu geliştirmek, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek için yoğun çaba sarf ediyoruz. Bir araya gelmek için çeşitli etkinlikler yapıyoruz. Ayrıca gençlerimize önem vererek çeşitli alanlarda faaliyetler yapmaktayız. Oda olarak Gaziantep'in yararına olan her türlü faaliyetin içinde bulunuyoruz ve bulunmaya devam edeceğiz" dedi.

Ödül töreninin arkasından sahne alan ünlü sanatçı Kubat saatlerce sahne kalarak misafirlere unutulmaz bir gece yaşattı. Güçlü sesi ile misafirleri coşturan Kubat'a gecenin anısı olarak bakır bir ibrik hediye edildi. Ünlü sanatçı Kubat Gaziantep'e hayran kaldığını ifade ederek tekrar Gaziantep'e gelmek istediğini söyledi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İnşaat Mühendisleri Kış Balosunda Kubat Rüzgarı Esti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement