İpsala'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

İpsala'dan Kısa Kısa

İpsala\'dan Kısa Kısa

EDİRNE (AA) İpsala Belediyesi tarafından Cumhuriyet Meydanı'nda iftar yemeği verildi.

30.06.2014 14:38

EDİRNE (AA) İpsala Belediyesi tarafından Cumhuriyet Meydanı'nda iftar yemeği verildi.

İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman, AA muhabirine yaptığı açıklamada, meydandaki iftarların ramazan ayı boyunca süreceğini söyledi.

Her iftarı bir hayırseverin karşılayacağını ifade eden Kerman, "İlçemizde bir ilki gerçekleştiriyoruz. İftarı açmanın mutluluğunu hep beraber yaşıyoruz. Allah'ın izniyle 30 gün boyunca bu heyecanı, bu coşkuyu, güzel havayı  vatandaşlarımızla birlikte teneffüs etmek için, birlikte orucumuzu açmak için, hep beraber olmaya hazırız. Tüm halkımızı her akşam birlikte olmaya hazırız. Bu iftar yemekleri, her akşam bir hayırsever tarafından karşılanacak. 1000 Kişilik iftar yemeğimize tüm vatandaşlarımızı davet ediyoruz" dedi.

-Çöp konteynerler ilaçlandı

İpsala Belediyesi ekipleri çöp konteynerleri ilaçladı.

İpsala Belediye başkanı Mehmet Kerman, AA muhabirine yaz aylarının gelmesi ile çöp konteynerlerinin sinek, haşere ve kokuya karşı ilaçlandığını söyledi.

Kerman, ilaçlamanın aralıklarla süreceğini belirten Kerman, "Belediye ekiplerimiz çöp konteynerler ilaçlayarak dezenfekte etti. Meydana gelebilecek her türlü zarar, hastalık ve kötü kokuların önüne geçilmek amacıyla yapılan ilaçlama çalışmaları tüm çöp konteynerlerin  kapsadı. Ekiplerimiz gece gündüz ilçemizin muhtelif yerlerinde bulunan çöp konteynerlerin ilaçlayarak her türlü zararın önüne geçmeye çalışmaktadır. Yapılan bu çalışmalar titizlikle sürdürülmekte olup çalışan ve ilaçlama yapan ekiplerde tedbir alarak ilaçlama çalışmalarını yapmaktadır" dedi.

-İhityaç sahiplerine sıcak yemek

Keşan Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Keşan Belediyesi, İki Minareli Çarşı Cami ve Aşevi Yaptırma ve Yaşatma Derneği ile hayırsever vatandaşların desteği ile ihtiyaç sahiplerine sıcak yemek dağıtımına başlandı.

Keşan  Kaymakamı Bekir Dınkırcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ramazan ayının güzelliklerinden birinin sosyal yardımlaşmanın, dayanışmanın ve paylaşmanın arttığı hepimizin birbirine destek olma duygularının en üst seviye çıktığı günlerde bulunulduğunu söyledi.

Ramazanda kırgınlık ve küskünlüklerin kenara bırakılması gerektiğini hatırlatan Dınkırcı,birlik ve beraberliğin daim olması için herkese iş düştüğünü kaydetti.

Daha  sonra Kaymakam  Dınkırcı, Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan  ile  İlçe Müftüsü Süleyman Yeniçeri  vatandaşlara yemek dağıttı. - Edirne

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İpsala'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement