İş Makinaları Operatörlüğü Kursiyerleri Sertifikalarını Aldı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Yerel

İş Makinaları Operatörlüğü Kursiyerleri Sertifikalarını Aldı

İş Makinaları Operatörlüğü Kursiyerleri Sertifikalarını Aldı
10.08.2012 17:22

Siirt İl Özel İdaresi'nin düzenlediği iş makinaları operatörlüğü kursu sona erdi.

Siirt İl Özel İdaresi'nin düzenlediği iş makinaları operatörlüğü kursu sona erdi.

SODES kapsamında düzenlenen kursun sertifika dağıtım töreni, Halk Eğitim Merkezi'nde yapıldı. Törende konuşan Vali Musa Çolak, bu tür mesleki beceri kursları ile değişik sektörlerin ara eleman ihtiyacını karşılamaya çalıştıklarını söyledi. Çolak, "Sizler başta enerji sektörü olmak üzere değişik sektörlerin ihtiyaç duyduğu ara elemanlar olacaksınız. Burada gördüğünüz eğitim sayesinde iş bulabilecek ve evinize AŞ götürebileceksiniz. Sizleri şimdiden kutluyorum" dedi.

İl Genel Sekreteri Mahmut Kurtuluş ise, bu kursu üç dönemdir düzenlediklerini ve mezunların piyasada rahatlıkla iş bulabildiklerini belirtti. Törende daha sonra mezun olan biri bayan 185 kişiye sertifikaları dağıtıldı. - SİİRT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İş Makinaları Operatörlüğü Kursiyerleri Sertifikalarını Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement